Újabb jelek árulkodnak a GTA-trilógia felújításáról

  • Írta: fojesz
  • 2021. október 7.
  • Pletyka
Link másolása
Lényegében nyílt titokként kezelhetjük, hogy a PS2-éra Grand Theft Auto-játékai remasterelt formában térnek vissza: a Rockstar Games Launcherből már a hivatalos logókat és az achievementek ikonjait is kitúrták a felhasználók.

Nem sokkal azután, hogy a dél-koreai korhatár-besorolásokért felelős szervezet bevizsgálta a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Editiont, újabb jelek árulkodnak a Grand Theft Auto III, a Vice City és a San Andreas újrázásáról - vagyis lényegében nyílt titokként tekinthetünk a csomag létezésére.

A napokban ugyanis a Rockstar Games Launcherben is megtalálták a kollekció nyomait, majd továbbkutakodva a hivatalos logókat és az achievementek ikonjait is kitúrták a programból. A találatok alapján a játékok egyesével is megkapják a The Definitive Edition alcímet, míg az acsik között új és módosított kihívásokat is találunk majd. 

Az eddigi információink alapján a trilógia újrázása PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, Switchre és mobilokra is elkészül, a legtöbb platformon pedig már novemberben tiszteletét teszi - konkrétan a PC-s és a mobilos verzió kapcsán mondják, hogy azokra csak 2022-ben számíthatunk.

A remasterek az Unreal Engine-ben készültek, és a pletykák szerint "az eredeti játékok erősen moddolt verziójára" emlékeztetnek majd. A kezelőfelület megújul, de a játékmenet igyekszik hű maradni az alapanyagokhoz.

4.
4.
Brenor
Nem várom el, hogy bejelentsék most és trailert adjanak ki, csak általában ez a szokás, nem tudtam, hogy az Alan Wakenél is így volt azt nem követtem. Nekem csak azért furcsa ez, mert a GTA 5 új kiadását már tavaly bejelentették, és most is kijött egy pocsék trailer róla. Lehet, hogy tényleg meglepetésnek szánják a GTA 3 miatt ami október 22-én lesz 20 éves, és ezért nem jelentik be. Én nagyon örülnék annak, ha ez egy fasza remastered lenne unreal engine alatt, mert imádtam őket és kifogom majd platinázni mindhármat.
3.
3.
crytek
#1: Hova kapkodjanak? Alan Wake Remastered is nemrég lett csak hivatalos azt már meg is jelent
2.
2.
xanatos0911
Egy ilyen bejáratott címnél nem kell akkora marketinget csinálni, mint általában hiszen egy már lassan 20 éve megjelent szériáról van szó amit csak újra kiadnak.. lesz minden, de az sem kizárt, hogy csak 1-2 héttel a megjelenés előtt… plusz, a november még mindig nem hivatalos info, nem? Akkor lesz hivatalos, ha bejelentik :) Egy kérdéses/még nem hivatalos info alapján miért vársz bejelentést?
1.
1.
Brenor
Ha novemberben jelenik meg miért nem jelentették még be, miért nem jött még ki trailer? Kíváncsi leszek az unreal engine miatt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...