Közeleg a FarmVille 3

  • Írta: gorien
  • 2021. október 7.
  • Megjelenés
Link másolása
A FarmVille egy évtizeddel ezelőtt a Facebook-üzenőfalak elengedhetetlen eleme volt, ám azóta már leáldozott neki. A Zynga azonban még nem látja veszett ügynek a farmmenedzselős címet, készen áll harmadjára is ringbe szállni.

A Zynga a free-to-play játékok egyik úttörője volt a 2009-ben útjára indított FarmVille-lel, amely hamar megalapozta a vállalat sikerét – amit azóta sem tudott még egyszer megugrani. 2012-ben a fejlesztők megpróbálkoztak a már mobilokra szánt FarmVille 2-vel, ám ez nem lett akkora dobás, mint elődje, és tizenegy év működés után, tavaly zárta be végleg a pajtakaput.

Nem kell azonban aggódnia annak, aki már nagyon hiányolta a mobilos farmmenedzselést, a sorozat harmadik darabja ugyanis közel már a megjelenéshez: november 4-től kezdhetünk megint farmerkedni Androidon és iOS-en.

A FarmVille 3-ban visszatér Marie, és harminc további figurát is hoz, aki segíti majd a munkánkat. Ezúttal akár 150 különböző állatfajt is tenyészthetünk (még tigrist vagy alpakát is), és egy új időjárásrendszer is helyet kap a folytatásban, amely tönkreteheti a termést, vagy meghiúsíthatja a horgászkalandjainkat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...