Jövő héten a Stubbs the Zombie-t kínálja az Epic

  • Írta: gorien
  • 2021. október 7.
  • Akció
Link másolása
Újabb csütörtök, újabb Epic-ajándék. Ezúttal a számítógépépítés rejtelmeiben merülhetünk el a PC Building Simulatorral, míg jövő héten a felújított Stubbs the Zombie lehet a miénk.

Ahogy azt a múlt héten megígérte, az Epic mától a The Irregular Corporation szimulátorjátékát adja ajándékba. A PC Building Simulatorral azok is nekivághatnak a gépépítéssel bíbelődésnek, akiknek a pénztárcájuk nem tartja el ezt a hobbit: PC-ket építhetünk, diagnosztizálhatunk, javíthatunk, az alkatrészeket pedig a legnagyobb gyártók adják hozzá. 

Szokás szerint egy hetünk van beszerezni PC Building Simulatort, mert október 14-én, 17 órától két ajándék váltja. Az egyik az eredetileg 2005-ben kiadott Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse, amelyben a zombiapokalipszist ezúttal az élőhalottak oldalán élhetjük végig (akár egy baráttal együtt), a másik pedig egy Epic Pack a Paladinshoz, amely négy bajnokot (Androxus, Raum, Tyra, Ying) tartalmaz.

4.
4.
dcba
#3: Nem foglalkozom sem gamepass-szal, sem p+-szal, nekem ha kell a jatek megveszem lemezen, en ilyen hulye szolgaltatasokert nem fizetek, en szeretem polcon tudni a jatekot, nem fizetek berleti dijjat.

Epicrol meg alap, hogy semmit megha fizetest adnanak, hogy jatszam a jatekaik akkor sem.
3.
3.
crytek
#2: Epic után már csak pár hónap és game pass illetve ps+ tag lesz
2.
2.
dcba
Nekem jon a lemezes verzio PS4-re, az xbox lemezes verzio baromi draga lett, most PS4re vegre kijon lemezesen es nem is draga, alig varom :)
1.
1.
crytek
Remek game! Ennek lehetne folytatása igazán
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...