Megérkezett az új Resident Evil-film első előzetese

A Paul W.S. Anderson-féle filmek után a Resident Evil újra megpróbálja meghódítani a mozivásznat - és adja az ég, hogy magyarban ne legyen Kaptár! Már mozgásban is láthatjuk, hogy milyen lesz a Welcome to Raccoon City.

Nyáron néhány kép erejéig már láthattuk a Constantin Film legújabb Resident Evil-adaptációját, de végre az előzetes is befutott a tervek szerint november 24-én mozikba kerülő filmhez. A Resident Evil: Welcome to Raccoon City főként az első két játékból táplálkozik majd, és a trailerben láthatunk is egyértelmű utalást rájuk.

A történet szerint Claire Redfield azért tér vissza szülővárosába, Raccoon Citybe, mert meg van győződve róla, hogy az Umbrella Corporation valami nagyon gonosz tettre készül. A küldetéséhez csatlakozik a testvére, Chris, illetve Jill Valentine és Leon S. Kennedy is, de nem ők az egyetlenek, akik visszaköszönnek a játékokból.

A főbb szerepekben Kaya Scodelariót, Robbie Amellt, Hannah John-Kament és Avan Jogiát láthatjuk majd, a rendezésért Johannes Roberts, a 47 méter mélyen író-rendezője felelt.

26 komment - szólj hozzá!