Battlefied 2042 béta - botok és csalók mindenhol

  • Írta: fojesz
  • 2021. október 8.
  • Korai verzió
Link másolása
Már javában zajlik a Battlefield 2042 bétatesztelése. Habár a DICE felhívta a játékosok figyelmét arra, hogy a kipróbálható változat egy több hónapos build, a botokra így is sokan panaszkodnak. Közben megjelentek az első csalók is.

A korai hozzáféréssel rendelkezők már szerda óta, a többiek pedig mától nyúzhatják a Battlefield 2042 bétáját. A DICE leszögezte, hogy a próbakör alatt futó build több hónapos (az ismert hibák listáját itt fel is sorolják), és bár nyilvánvalóan az a céljuk, hogy az reprezentatív legyen a végleges változatra nézve, rengeteg javítást és változtatást eszközöltek már a játékon azóta.

A játékosok azért így sem elégedettek maradéktalanul, sokan panaszkodnak például a botokra. Habár az új Battlefield egyik nagy dobását a 128 fős csaták jelentik, a lobbit olykor csak az AI által irányított karakterekkel tudják feltölteni teljesen - a rendszer pedig annyira lelkes, hogy egyes beszámolók szerint simán előfordul, hogy több a bot a pályán, mint a valódi játékos. Szintén probléma, hogy az AI sokszor nincs a helyzet magaslatán, vagy épp ellenkezőleg, azonnal leszedi az áldozatát, ami nem kicsit megborítja az egyensúlyt.

További rossz hír, hogy Easy Anti-Cheat ide vagy oda, már a próbaverzióban is megjelentek a csalók. Az amerikai IGN három fizetős csalást is azonosított, egyúttal pedig utánakérdezett a részleteknek a témában járatos MavriqGG-nél: ő azt mondta, hogy az legalább "jó hír", hogy nincsenek ingyenes hackek a játékhoz, mint a Call of Duty: Vanguardnál, a fizetős csalások készítői ugyanis a lebukást elkerülendő figyelnek arra, hogy ne használják túl sokan a termékeiket. Mavriq szerint a Frostbite forráskódjának kiszivárgása is hozzájárulhatott ahhoz, hogy ilyen hamar elkészültek a csalások. A béta egyébként még nem tartalmazza azt a funkciót, amivel a játékosok jelenteni tudják a cheatereket.

A Battlefield 2042 november 19-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. A béta holnapig tart.

7.
7.
Lorthirash
#6: Nyilván nincs de én itt most nem bétáról beszélek.
6.
6.
Csocsesz
#4: Bétában nincs report lehetőség.

...és íme egy kép a csalásról
https://cdn.prohardver.hu/dl/upc/2021-10/176709_632191250_2.jpg
5.
5.
Ooorky
#4: Úgy látom még vannak olyanok akik hisznek a mesékben.
4.
4.
Lorthirash
#3: Még ha van is hozzá pár nap alatt annyi reportot kapsz hogy kidobnak és veheted meg újra 25000-ért játékot, nem hiszem hogy ez bárkinek megéri.
Már emiatt is 95%-al kevesebb lesz cheater mint codban
3.
3.
Csocsesz
#2: Tagja vagyok egy oldalnak ahol elérhető már a bf csalás már első naptól kezdve.
Természetesen a privát (fizetős) szekcióba nincs jogosultságom a betekintéshez, de a nyitott fórumon már sokan kérdezték, hogy van e elérhető csalás. Amire a válasz egy link volt ami privát fórumra irányított.

Az, hogy te nem találkoztál velük annak csak örülhetsz, de jelen vannak hidd el.
2.
2.
Lorthirash
Nem tudom milyen csalókról beszél a cikk írója de szerintem egyel sem találkoztam még, ráadásul ez fizetős lesz, ne felejtsük ezt el ez nem cod.
1.
1.
r3dman
Annyi értelme van a bétának,hogy el tudom dönteni miért nem veszem meg az idén.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...