Húszéves lesz az Xbox, spéci kontroller érkezik

  • Írta: fojesz
  • 2021. október 8.
  • Hardver
Link másolása
A Microsoft bejelentette, hogy egy spéci Xbox-kontrollert dob majd piacra az eredeti Xbox és így az Xbox márka húszéves születésnapja apropóján. Eközben az Adidas egy xboxos cipőt villantott.

2001. november 15-én debütált az Egyesült Államokban az első generációs Xbox, a Microsoft pedig alaposan megünnepli a konzolpiaci szereplésének kezdetét. Ennek apropóján mutatta be az ünneplőbe öltöztetett Xbox-kontrollerét, amely elől átlátszó fekete borítást, hátul pedig "nosztalgikus" zöld festést kapott.

A redmondiak szerint az volt a céljuk, hogy megidézzék az eredeti Xbox debug kitjét, amely átlátszó zöld házat kapott - így nézett ki egyébként később, a Halo kapcsán piacra dobott konzolvariáns is. A kontroller november 15-én jelenik meg, és 70 dollárt kóstál majd - hasonló árcédulával egy vezeték nélküli fejhallgató is érkezik majd.

Mindeközben az Adidas is előrukkolt egy xboxos cipővel, amely szintén az Xbox huszadik szülinapja előtt tiszteleg - mondjuk a Sony és a Nike összeborulása után ez volt a minimum. Az ígéretek szerint a Microsoft további konzoljai is kapnak majd egy-egy surranót:

7.
7.
Őrnagy
#4: Van még? Haverom kérdi.
6.
6.
Ooorky
#5: Inkább féltékeny XD
5.
5.
delphijos
#4: Az uccsó volt, és neki kellett ? :D
4.
4.
Ooorky
#3: Aldiban én David Hasselhoff-os ágyneműt akartam venni, de asszony majdnem megütött :D
3.
3.
Darksiders84
#1: Aldiba meg ágyneműt Ps/Xbox
2.
2.
Őrnagy
#1: Adidas, remélem! Csak Adidas pizsamát vagyok hajlandó a gyerekre adni! A Nike az fos.
1.
1.
Ooorky
Tesco-ban meg Xbox-os pizsamát lehet kapni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...