Boltokban a Nintendo Switch OLED-modellje

Egy konzolpremier is jutott mára, boltokba került ugyanis a Nintendo Switch ráncfelvarráson átesett kiadása, az egyszerűen csak OLED-modellnek nevezett masina. Az már más kérdés, hogy nem egyszerű beszerezni.

Ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy ma boltokba került a Nintendo Switch OLED-modellje. A konzol 350 dollárba (Magyarországon tipikusan 130 ezer forintba) kerül, vagyis ez a Switchek csúcsragadozója jelenleg - a mezei Switch 300 dollárt, a Switch Lite 200 dollárt kóstál. A rossz hír az, hogy az új konzolt egyelőre nem egyszerű beszerezni, megnéztünk szúrópróbaszerűen néhány hazai üzletet, és már mindenhol elkapkodták a készletet.

Noha a Nintendo Switch végül nem hozott teljesítménybeli javulást, azért ígér némi újdonságot a játékosoknak. A legfontosabb, hogy egy 7 hüvelykes, lényegesen jobb képminőséget biztosító OLED-panellel szerelik, továbbá hosszabb üzemideje, erősebb kihajtható támasztéka, jobb hangszórója és ethernetes dokkolója van. Emellett a belső tárhely mérete is a duplájára, 64 GB-ra hízott az alapmodellhez képest.

A sajtóban nemrég egyébként megint arról pletykáltak, hogy a Nintendónál igenis készül egy erősebb Switch-variáns - ezt végül a cég cáfolta.

2 komment - szólj hozzá!