Boltokban a Nintendo Switch OLED-modellje

  • Írta: fojesz
  • 2021. október 8.
  • Megjelenés
Link másolása
Egy konzolpremier is jutott mára, boltokba került ugyanis a Nintendo Switch ráncfelvarráson átesett kiadása, az egyszerűen csak OLED-modellnek nevezett masina. Az már más kérdés, hogy nem egyszerű beszerezni.

Ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy ma boltokba került a Nintendo Switch OLED-modellje. A konzol 350 dollárba (Magyarországon tipikusan 130 ezer forintba) kerül, vagyis ez a Switchek csúcsragadozója jelenleg - a mezei Switch 300 dollárt, a Switch Lite 200 dollárt kóstál. A rossz hír az, hogy az új konzolt egyelőre nem egyszerű beszerezni, megnéztünk szúrópróbaszerűen néhány hazai üzletet, és már mindenhol elkapkodták a készletet.

Noha a Nintendo Switch végül nem hozott teljesítménybeli javulást, azért ígér némi újdonságot a játékosoknak. A legfontosabb, hogy egy 7 hüvelykes, lényegesen jobb képminőséget biztosító OLED-panellel szerelik, továbbá hosszabb üzemideje, erősebb kihajtható támasztéka, jobb hangszórója és ethernetes dokkolója van. Emellett a belső tárhely mérete is a duplájára, 64 GB-ra hízott az alapmodellhez képest.

A sajtóban nemrég egyébként megint arról pletykáltak, hogy a Nintendónál igenis készül egy erősebb Switch-variáns - ezt végül a cég cáfolta.

2.
2.
C0m1n65un
#1: Ízlések és pofonok. Nekem nagyon tetszik a Switch, és felhozatallal sincsen bajom, bár én egyébként is indie játék párti vagyok, körülbelül évente 1-2 AAA játék érdekel csak. Néhány minőségi exkluzív cím:Donkey Kong Country: Tropical Freeze, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Metroid: Dread, Bayonetta 1-2, Hyrule Warriors játékok, Paper Mario: The Origami King, Yoshi’s Crafted World
+
Van egy csomó játék, ami bár nem exkluzív, de sokkal kényelmesebb Switch-en játszani, mint a gép előtt ülve (Crash játékok, Dark Souls Remastered, Spyro, Kaze and the Wild Masks, Streets of Rage 4, Sky Force játékok, Blue Fire, Wonder Boy: The Dragon's Trap stb.

Nemsokára megjelenik a Asterix & Obelix: Slap them All!, illetve a The Smurfs - Mission Vileaf is.

Akciók is azért vannak szép számmal, szóval nálam abszolút pozitív dolog a Switch, még a Fitness Boxing-nak is sikerült engem kellemesen meglepni.
1.
1.
godach
Nekem vagy két hete van még a v2 de hatalmas csalódás. Az Odyssey hozza a színvonalat, de a storet böngészve, mintha a Google playban járnék. Tele fossal
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...