Karakterposztereken a Suicide Squad-játék hősei

  • Írta: gorien
  • 2021. október 9.
  • Képek
Link másolása
Van úgy, hogy a világ sorsa a legszokatlanabb kezekbe kerül. A Rocksteady következő játékában a nevezett kezek tulajdonosai az Öngyilkos Osztag tagjai, akiknek Brainiacet és egy agymosott Supermant is le kell győzniük.

Szivárgások és pletykák után tavaly augusztusban vált hivatalossá, hogy az Arkham-játékokat jegyző Rocksteady egy új címen dolgozik, amely az általuk alkotott univerzumban játszódik. Néhány héttel később, a DC FanDome-on be is mutatkozott a Suicide Squad: Kill the Justice League, amelyben az Öngyilkos Osztag tagjain múlik a világ megmentése.


A gonosztevőből lett világmegmentőket vehetjük szemügyre a Rocksteady fejlesztői által tegnap megosztott tweeteken. Az egyedül vagy kooperatívan is játszható játékban Deadshot, Harley Quinn, Bumeráng Kapitány vagy Cápakirály bőrébe bújhatunk, hogy elkenjük a Földre pályázó Brainiac száját.

A játék PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re jelenik meg 2022-ben, de a jövő héten esedékes DC FanDome-on várhatóan többet is fogunk hallani róla.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...