Marvel's Avengers - fizetős XP-boostok kaphatóak

  • Írta: gorien
  • 2021. október 9.
  • Hír
Link másolása
Aminek a játékosok egyáltalán nem örülnek, tekintve, hogy a Crystal Dynamics azt ígérte, csakis kozmetikai elemekért kérnek valódi pénzt. Főleg úgy, hogy idén maguk a fejlesztők lassították le a karakterfejlődést, mert túl gyorsnak érezték.

Nem is olyan rég bekerült az Xbox Game Pass kínálatába a Marvel's Avengers, ami a leginkább nyúzott konzolos játékok között az élre is tört, ám az internet most mégsem ettől hangos, hanem a Crystal Dynamics legújabb frissítésétől. A szokásos új jelmezek mellett ugyanis valami új is felbukkant a játékbéli boltban, méghozzá XP-boostok, amelyek révén másfélszer gyorsabban gyűjthetjük a tapasztalati pontokat – a legdrágább csomagot ötdollárnyi valutáért vehetjük meg.

Ez két okból is kivívta a játékosok nemtetszését, aminek nem restek hangot is adni a különböző fórumokon. Egyrészt azért, mert a Crystal Dynamics éveken át fogadkozott, hogy valódi pénzen kizárólag kozmetikai elemeket lehet vásárolni a játékban – ez most megdőlt. Másrészt pedig mert márciusban a fejlesztők még úgy érezték, hogy túl gyors a fejlődés, ezért ők maguk fogták vissza.

3.
3.
hedzsooo
Nem is ertem, kinek volt ezt kedve megvenni, vagy akar csak ingyen is jatszani vele...

Mar sajnos az elozetesekbol latszott, hogy csak +1 bort igyekszenek lehuzni MARVEL jatek cimmel...

Szerencsere, a most erkezo Galaxis orzoi jateknal mar ertelmes koncepcioval alltak elo, + sztorival is hozza, az bizony baromi hangulatosnak tunik, ki is fogom probalni hamarosan! :)
2.
2.
Ooorky
#1: Én felraktam, 10 perc után meg töröltem :D
1.
1.
Anti4730
Nem tudom nekem mi van, multkor game passbol felet letoltottem s utana megallt es allandoan megall az installallas.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...