Hangulatos előzetest kapott a Blade Runner-anime

Egy hónap múlva befut a Szárnyas fejvadász animált mellékága, a Blade Runner: Black Lotus. Az Elle nevű replikáns történetét követő sorozat most egy új előzetessel alapozza meg a hangulatot.

A Crunchyroll és az Adult Swim közös Szárnyas fejvadász-animéjét, a Black Lotust láthattuk már a Comic-Conon és a Crunchyroll saját expóján is, most pedig újabb előzetessel jelentkezett, ami jazz zenével és sejtelmes fényekkel igyekszik megalapozni a cyberpunk Los Angeles hangulatát – és emellett a november 13-i premierdátumot is felfedi.

A Blade Runner: Black Lotus a Szárnyas fejvadász 2049 előtti időben játszódik, középpontjában pedig az Elle nevű, amnéziás replikáns áll, aki a múltja és a léte célja után kutat. A főbb szerepekben Jessica Henwicket, Brian Coxot, Wes Bentley-t, Josh Duhamelt és Stephen Rootot hallhatjuk majd.

A tizenhárom epizód rendezői székén Shinji Aramaki és Kenji Kamiyama osztozik, de a Cowboy Bebop rendezője, Shinichiro Watanabe is részt vett a sorozat munkálataiban kreatív producerként.

14 komment - szólj hozzá!