Februárban jön a Critical Role animációs sorozata

  • Írta: szlav
  • 2021. október 10.
  • Cooltúra
Link másolása
Egy őrületesen sikeres Kickstarter-kampánynak köszönhetően a világ legnépszerűbb D&D-műsora hamarosan megkapja a saját animációs sorozatát. Lássuk, hogyan fest majd a The Legend of Vox Mechina!

Aki egy kicsit is jártas a Dungeons & Dragons köreiben, az bizonyára hallott már a Critical Role nevű társulatról. A videojátékok és animék profi szinkronszínészeiből összeverbuválódott banda az elmúlt években óriási népszerűségre tett szert, ehhez pedig nem kellett más, mint hogy a baráti társaság tagjai az otthoni D&D-játékukat a kamerák elé vigyék. A két teljes kampányt és több mint 1000 órányi videóanyagot felölelő livestream-sorozat alaposan kivette a részét az asztali szerepjátékok mai reneszánszából, néhány könyvkötettel és képregénysorozattal később pedig a csapat most készen áll rá, hogy a tévéképernyőre vigyék a történetüket.

Az elképzelés először egy Kickstarter-kampánnyal indult útnak, amely egyik napról a másikra a platform egyik legnépszerűbb projektjévé nőtte ki magát (a támogatók száma a mai napig rekordtartó). Ezzel nyilvánvalóvá vált, hogy jókora igény van egy efféle sorozatra, így hát nem kellett sokat várni, hogy a Titmouse animációs stúdiójában készülő kezdeményezés mögé beálljon az Amazon Prime Video is. 2022. február 4-én tehát itt láthatjuk majd 12 részes sorozatot. A fent látható nyitány mellett a csapat egy kis ízelítővel is készült, melyből hamar kiderül: rajzfilmes körítés ide vagy oda, az eredeti streamekhez hasonlóan ez a történet sem kifejezetten a gyerekeknek szól majd.

1.
1.
Ganzer
Jöhet, csípem őket! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...