Dicsekvős traileren a Far Cry 6

Habár a Far Cry 6 nem tért le a Ubisoft jól ismert formulájáról, a kritikusok konszenzusa szerint mégis egy jól összerakott, izgalmas kaland kerekedett belőle. A mai trailer azt igazolja, hogy sikernek láthatóan a stúdió is igazán örül.
  • Írta: szlav

Kommentek

#11
#10: “csak egy a rengeteg ezt is láttam, ezt is csináltam már játékok között”

Kiváncsi lennék mik azok a szuper egyedi játékok amikkel játszol és amikben olyasmiket kell csinálnod amit soha sehol más játékban.
#10
Nekem úgy tünik a páratlanok jönnek be.
Végignyúztam a 3.-at - jó volt.
Megpróbáltam a 4.-et, de 4-5 óra után félredobtam.
Végigcsináltam az 5.-et és tetszett, bár sokszor elgondolkodtam azon, hogy biztos ezzel akarom-e elcseszni a kevés kis időmet?
A 6. semmiben sem nyerte el a tetszésemet a trailererk, gamepleyek meg az összeolvasott kritikák alapján, csak egy a rengeteg ezt is láttam, ezt is csináltam már játékok között, ráadásul még telerakták számomra taszitó Just Cause stilusú hülyeségekkel...

Sajnos a 7. úgy néz ki valami multiplayer/online zagyvalék lesz szóval nálam az 5.-nél lehet megállt a széria.
#9
Nem vagyok nagy Far Cry fan ès inkább csak videók alapján tudok itèlni de, egèsz jó ahoz kèpest amit kapnak a Far Cry-ok. Ha álmomból keltenek fel akkor is megmondom róla elsőre hogy Ubisoft játèk de, azèrt hoz egy alap szintet amibe nem nagyon lehet belekötni.
#8
#5: A Far Cry-okra felé már leértékelve sem érdemes nézni.
#7
#6: Engem a FC4 beszippantott, nagyon tetszett a világ és a hangulat. Viszont idegesített a vicceskedés. Az FC5-öt megvettem, elkezdtem, kb 3 óra múlva félretettem, azután felé sem néztem. Ezt már meg sem veszem.
Úgyhogy nagyjából egyetértek veled.
#6
Biztos jó játék, nem fogom ezt (is) lehőbörögni anélkül hogy játszottam volna. (Vagy mégis?)

De bármit nézek róla, süt róla a stílustalanság, az egyediség hiánya. Ami van, az pedig annyira egy mai tini hülyegyerek megcélzás. Nagyon sok játéknál van egy ilyen bugyuta komolytalanság a sztoriban, karakterekben, kinézetben, gameplay-ben.

Pedig most pont felnőtt egy generáció aki gémelne, biztos hogy több idős játszik. Plusz nem hiszem, hogy a fiatalokat zavarna egy komolyabb hangulat, az mindig menő ha valami nehéz, véres, kemény és sötét, gyerekként is. Sőt.

És nem játszom el hogy csak ilyenekkel játszom, lazán kitolok egy Trine szériát is kell. De az direkt gyerekes. Ez ne legyen olyan. Nagyon remélem, hogy ez csak egy ideiglenes állapot vagy csak rosszul mérték fel a piacot a különböző kiadók.

Persze biztos jó játék önmagában, rengeteg ember munkája van már ezekben... csak érzem, hogy lehetne jobb is. FC3 után már nem érzem erősnek a szériát.
#5
#4: Detto, én csak akkor veszem meg leértékelve ha találok társat a co-ophoz
#4
Az a baj, hogy tul sok mar a kritikus manapsag... ;D

Talan 1x nagyon szepen leertekelve erdemes lesz megvenni, aztan 1x vegigjatszani a tortenete miatt. Mar ha vkit erdekelnek az ilyen tortenetek ennyire... En inkabb akkor megnezek egy 2 oras filmet ilyen temaban, v. 1 konyvet kiolvasok
#3
#2: Szerintem sem kell rá adni, túlértékelt a metacriticen.
#2
#1: Ilyen Metacritic-nem és társaiknak “hinni” szerintem az egyik legnagyobb öngól. Az ember lemaradjak egy csomó jó játékról és belefuthat egy csomó rosszba. Miért? Mert nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése. A 75% az egy olyan megosztó százalék amiből önmagában kb semmilyen következtetést nem lehet levonni csak azt, hogy van akinek tetszik és van akinek nem. Most nem a FC6-ot védem mert engem pl teljesen hidegen hagy a játék, de ezt nem a Metacritic alapján állapítottam meg.