Semmitmondó volt a Star Citizen idei dzsemborija

Digitális formában zajlott le a Star Citizen nagy éves rendezvénye, a CitizenCon, és habár a Cloud Imperium ezúttal is mutatott néhány érdekességet, a végtelen fejlesztői spirálba ragadt űrszimulátor megjelenéséről ezúttal sem kaptunk infót.
  • Írta: szlav

Kommentek

#40
#39: Én is szeretném ha ez sikeres lenne de az irány az tényleg nem jó.
#39
#38: A wow is anno tíz év fejelsztése rosszab grafikával indult de idövel lett jobb egy kicsit itt is mehetne ez a trend.Első a játékélmény aztán a csillogás..
#38
Srácok én is vettem egy alap csomagot meg anno a történet játékot külön mindegyikben volt egy kezdö hajó,de annyi is, azóta is csak a hirteket olvassom mint ezt is, tetszett az alap ötlet,de megvalósitáshoz fejet kell cseréljen ez a játék mondjuk cdpr fej egy farcry fej egy nagy mmo fejre lenne szükség a sikerhez és persze ahhoz hogy sikeresen együtt dolgozzanak és hogy belátható idöben belül legyen egy béta ami ingyenesen játszható és hajó kinézettek vagy kozmetikával támogatható és onnan is mehetne tovább a fejlesztés miközben játszanak vele az emberek.Persze ezt a közzösség mindig elveti, mondván mert tetsztelniük kell, javitásokat mielött az élö szervere megy, de könyörgöm ez egyébként is egy alfa játék akkor mehetne az élö szerverre és teszteljék ott gyorsan hogy pörögjön fel a fejlesztés.Ahhoz hogy ez sikersen legyen valami más kell.

Nekem teszik még mindig az alap ötlet és a hajók tevezése kár lenne azért a sok szép formáért müvészetért idöért amit beletettek.Ehhez viszont az kell hogy változzon valami odabent ha nem is fej cserére.Mondták elején nincs kiadó aki hajtaná öket van idö a fejlesztése iugen viszont igy nem jutnak egyröl a kettöre belátható idön belül.A másik oldalról volt olyan is hogy kiadó sürgette a kiadást hibásan is és közönség nem volt elgadtattava az eredménytől mégis idövel let valami a játéból ugyan de nem játsznak vele olyan nagyon sokan.Az igaság valaholé ay kerttö közt lehet teljesen hibátlanul nem adhatnak ki egy játékot csak nagyon kevés hibával.

Nem is védem,de nem is tetszik az hogy a beleölt idö igy szinte semmivé lesz azoknak munkáját sajnálom akik tényleg tehetségesek és alkottak is ha más nem is de hajók terén biztosan.Akár hogy is ezt igy nem lehet ezért is írtam hogy itthon kellene egy fejlesztö csapat ehhez a játékhoz akik megmutatnák hogyan kell ezt ha nem is szuper grafikával viszont egy élvezhető játék legyen.Elég volt a töketlenkedésből fejezzük be a játékoz mi magyarok!(Robertsnek ne szoljon senki.)Pesze ez szép álom.

Azt már mindenki leirta ide hogy miért nem jó miden, ha mindenki azt irná szerinte hogy lehetne sikerseb és pörgössebb a fejlesztés az még jobb lenne.
#37
Pont a napokban hiányoltam, hogy rég volt hír róla, hogy "Csináljuk ám"
#36
#31: De egyébként jó hülyék. Én a helyükben steamre feltoltam volna a Squadron 42-ből egy pár órás verziót amit early accessként adnám ki és még azzal is lehetne húzni a népet legalább 2 évig :)
#35
#33: Amúgy most amik nagyon mennek azok az NFT-k.

Earth 2.0 "fejlesztői" szépen lehúzták a sok balf*szt azzal, hogy négyzeteket vehetsz egy térképen amire azt mondhatod a "tiéd", mára legalább 5 másolata létezik...
#34
#33: Ha kicsit utána nézel a KS-en hirdetett MMO-k laza 90%-a átbaszás, ha meg is jelenik valami alfa abban sincs köszönet.

SC különlegessége a beleölt pénz, elég szépen látszik, hogy a top 10 közösségi finanszírozású projekt között ez az egyetlen ami nem valamilyen crypto-s faszság.
#33
Egy biztos!Nem hülyék! :)
Hétfőn indítok is egy Star Trek,Riddick vagy Dűne Kicksarter programot hátha összejön egy Lambo jövőre! :)
#32
#31: Ezaz,hogy nincs mihez hasonlítani!
Ezért is írtam,hogy vagy nagyon jó lesz vagy felveszik a nyúlcipőt! :)
Talán jobban járnának,ha mielőbb kiadnának legalább egy pár bolygót és hajót tartalmazó cuccot amit folyamatosan frissítenek mielőtt a népharagra fogva tényleg borítják a bilit!
#30
#29: Rendben,de akkor mihez kellene hasonlítani?
A Rdr2 mögött azért nem egy kis stúdió állt és mégis 8 évbe telt az is!Bár az is tény,hogy egy játékon belül olyat tettek le amit sem open worldben sem single terén még senki!
#29
#28: No Man's Sky-t egy kis indie csapat kalapálta nagy álmokkal és kevés pénzzel.
+senki se védte, ps játékosok is ugyanúgy köpködték, mint mindenki más (ez volt az első mass refund-olt ps játék).

SC-hez hasonlítgatni kissé álszent.
#28
#27: Ha jól emlékszem a No man's sky-t is 2012-2013 körül kezdték kalapálni és ügyködnek rajta a mai napig!
Mint mondtam nem követtem a Star Citizen munkálatait,de most utána néztem pár videónak és gameplay nek!Ezek után azt gondolom,hogy nem kell túlzásokba esni a fikázóknak sem szerintem,főleg a No man's sky után ami csontig volt védve és nyalva míg ex volt! Az meg,hogy a végén még csúnyának is lesz beállítva az röhej! Esetleg meg kell próbálni nem 480p ben nézni:)
Persze én a magam részéről nem fizetnék érte előre,de azokat sem értem akiknek fajdalmat okoz más mire vagy kire költi a pénzét!
Akkor azok is hülyék akik egy pár órás lineáris érzelmi szarkupacért ehhez a grafikához képest ocsmányságért közel 30-at fizetnek!
Vagy nem?
#26
#25: Lehet, hogy lehetne belőle valami, de mi lenne benne maga a játék?

E:D-ban ott a grind-olás a jobb hajók felé, de itt az sincs, hiszen pénzért bárki megvehette évekkel előre a csúcsgépeket.

Hogyan áraznak be játékon belül pl. egy 900$-os anyahajót?
Ha 30-40 óra alatt megvan akkor jól átqrták az előre fizetőket.
Ha 200 óra akkor meg senki se fog szenvedni vele.

De még ha meg is szerzem, mire megyek vele azokkal szemben akik már az első perctől kezdve mentek és lerakták a kolóniáikat a legjobb helyekre?

És akkor a hadihajókról még szó se volt, amikkel igazán toxikussá válhat a játék, ha a fizetősök rászállnak a kezdőkre velük...

Itt vagyunk 11 év után egy alfás bohóckodással.
SQ 42-höz is már évekkel ezelőtt felvették a hangokat, miközben azokat pont a legvégén szokták, hogy ha bármi miatt változna a játék menete/története ne kelljen újra rákölteni...

Ráadásul egyszer már eljátszotta ezt Roberts a Freelancerrel.
#24
#23: Engedd el, az a pénz elúszott, sokkal jobb lesz utána.
#23
Aha te mar csak tudod ...lol lmao
#22
A hisztiből ítélve nem keveset.

Ez is akkora zakó lesz, mint Roberts utolsó "munkái", ha nem nagyobb.
#21
Amugy megkerdeznem a cikk irojat hogy hany orat toltott a jatekban? Csak a youtubeon latottak alapjan itel??? Vagy csak ezt mind a wc-n ulve alkotta meg? Mert akkor sikerult! Jo nagy szar lett!!! Gratulalok ... magadat formaztad!