A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi játékdömping, ezen a héten is érkeznek majd újdonságok bőséggel. Szokás szerint listába szedtük az aktuális premiereket, és még a filmes szekciónkon is igazítottunk kicsit!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#10
#6: Jó ötlet, legközelebb kirpróbálom, köszönöm!

Na látjátok, nincs is itt probléma, mindenre van megoldás.
Gondolom a cikkszerkesztők sem pénzért irnak be, hanem lelkesedésből mert hát mi mást várna el az ember egy olyan cégtől, ami a mai napig csak Bt.-ként képes üzemelni.
#9
#7: +1 + ami még új nálam mostanában ,hogy csak ez az oldal néha teljesen fehéren jön be ,hogy az oldal nem található szintén mobilon ,de lefrissítve már látható lesz.
#8
#7: Én is főleg mobilon tapasztalom. De hogy most komolyan mekkora meló lenne egy web devet rárakni és egy nap alatt kidebugolni...
#7
#4: Elsősorban mobilon fordul elő a jelenség. (legalábbis nálam meg csak ott fordult elő) Viszont egyre gyakoribb és kb 2 évvel ezelőtt nem létezett még ez a hiba, illetve én nem emlékszem rá.
#6
Én olyankor átrakom asztali módba a böngészőt mobilon.
#5
#2: Nálam is rendszeres sajnos, az utóbbi időben egyre sűrűbben.
#4
#2: Nekem még soha nem volt ilyen bajom szerencsére. Mindig minden flottul működött az elmúlt ~17 évben
#3
Mert telibe szarják, sajnos. Még csak reagálni sem akarnak az ilyen technikai jellegű hibákra, írhat bárki bármit.
Legalább mondanának annyit akkor hogy ez van, így fog megrohadni a Gamekapocs, megy ameddig megy.
#2
#1: Ne is mondd. Sem a Far Cry, sem a Kena tesztet nem tudtam elolvasni ezen okok miatt. És rengetegszer van, h egy adott cikk komment szekcióját sem tudom megnézni, és ez így megy már évek óta.
#1
Könyörgöm, csináljátok már meg az oldalt, hogy ne kelljen pár naponta cachet üríteni, hogy olvasni lehessen. Imádom, mikor a cikkre vagy komment szekcióra valami teljesen másik cikk galériája jön be... És ez mennyi ideje így van. Senkit nem zavar az oldal üzemeltetői közül?