Nagyon drága lehet majd a felújított GTA-trilógia

A Base.com áruházlánc honlapján már fogadják a múlt héten bejelentett Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition előrendeléseit, amiből az is kiderült, hogy platformtól függetlenül elég borsos árcetlit kapott a felújított kollekció.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#39
#38: A játék vásárlás csak a türelmetlenek velejárója :)
Amit tudom hogy később utánam dobnak miért adjak érte pénzt?
#38
#36: jah igen, gamepassba jó, én azthittem te megvennéd
#37
Cikk: "Nagyon drága lehet majd a felújított GTA-trilógia"

Amennyire én imádom és jónak tartom a GTA játékokat, ez a cím akkor is megállná a helyét nálam, ha 5€ lenne a három együtt. Persze, ha valaki szereti, akkor vegye meg ezt az új kiadást is ötször ugyan úgy, ahogy a régieket is ötször és játssza őket végig tízszer, mint ha nem lennének jó játékok a világon és ilyenekkel kéne szarakodni.
#36
#35: Ahogy anno is volt mindenkinek kedve most is lesz akik beszerzik majd őket.
Aztán majd az final missziós acsikból meglátjuk hány embernek volt kedve végig is vinni őket.
Amint game passba lesz én belevetem magam.
#35
#34: ,, Végülis csak a mai folytatások és játékok 99.9%-ban is... " nem érted.. a gta az 3, vice city, meg san andreas nem annyira egymástól eltérő játékok se grafikában se játékmenetben se kinézetben se világépítésben (ugyanúgy fog kinézni ) hogy azt érezd kaptál 3 gamet..gta 3 után mennyi kedved lesz a vice cityre menni? far cry 3 meg 4 meg 5 között van különbség legalább a tájban
#34
#33: "ugyanazt kell csinálni" Végülis csak a mai folytatások és játékok 99.9%-ban is... Szóval ez nem igazán jó eltántorító érv.
#33
#32: nekem is tetszenének a gyerekkori klasszikusaim felturbózva ahogy mondod, de parasztvakítás ez a 3 játék egy áráért, kiégsz az első után hiszen a másik kettőben ugyanazt kell csinálni, játékidő meg jólhangzik hogy 1 millió óra, de ha abból 999.990 órát farmolással meg báziselfoglalással töltünk az nem mérvadó, úgy egy 1 órás game ami maradandó élményt okoz és kivált valamit még az is jobban megéri DE NEM kifejezetten a gta játékokra értem ezt.... ott énis suliból hazaérve kocsikáztam meg autórádiót hallgattam 8 órákat, gépet se kapcsoltam ki hogy mire hazaérek ne kelljen bootolni
#32
#29: Ez butaság. Egy játék áránál erősen számít hogy az embernek mennyi időre nyújt szórakozást. Ha valaki megveszi ennyiért, és egy csomó időt eltölt vele, az mégis mitől olyan mintha elszórná a pénzt az utcán ? Ha csak egy kicsit is szebb lesz, és emiatt valaki most szívesebben játszik vele, az mégis miért fáj neked ? A te pénzedet költi ? Főleg hogy nem is tudod milyen ráncfelvarráson esik át…. Én kb. 2 éve toltam ki az Alan Wake-et, szóval amúgy se kellett volna megint, de a videók alapján ott se történt égbekiáltó változás, de örülök ha valaki most játszik a felújítottal. Ezt mindenki maga döntse el. Ja, és van rengeteg azóta “játékoskorba” lépett fiatal, akik az eredetire rá se néztek volna. Talán ezt kipróbálják, és nem fogják megbánni.
#31
GTA Trilogy: The Definitive Edition PC Requirements & first graphics details leaked

According to a snippet – from what appears to be a press release – GTA Trilogy: The Definitive Edition will feature high-resolution textures, increased draw distances and GTA 5-style controls.

“Three iconic cities, three epic stories. Play the genre-defining classics of the original Grand Theft Auto Trilogy: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City and Grand Theft Auto: San Andreas updated for a new generation, now with across-the-board enhancements including brilliant new lighting and environmental upgrades, high-resolution textures, increased draw distances, Grand Theft Auto V-style controls and targeting, and much more, bringing these beloved worlds to life with all new levels of detail.”

Additionally, and according to the leaked PC requirements, these remasters will require 45GB of free hard-disk space. Moreover, Rockstar has listed the Intel Core i5-2700K and the AMD FX-6300 as the minimum required CPUs. As for the graphics cards, the Nvidia GeForce GTX 760 and the AMD Radeon R9 280 are the minimum required GPUs.

Below you can find the leaked PC system requirements Grand Theft Auto Trilogy: The Definitive Edition.
Grand Theft Auto Trilogy: The Definitive Edition PC Requirements

Minimum:

Intel Core i5-2700K / AMD FX-6300
Nvidia GeForce GTX 760 2GB / AMD Radeon R9 280 3GB
8 GB RAM
45 GB Storage Space
Windows 10

Recommended:

Intel Core i7-6600K / AMD Ryzen 5 2600
Nvidia GeForce GTX 970 4GB / AMD Radeon RX 570 4GB
16 GB RAM
45 GB Storage Space
Windows 10
#30
#29: Az a butaság hogy sírtok... Ha kell vegyed meg most... de volt rá 10+ éved... Nem is értem ezt az utolsó hónapos sírást...Akinek nincs meg azt nem is érdekelte egyáltalán az meg ne itt sírjon.
#29
#27: SZERINTED lópikula érte 70 euró, 3 olyan játékért amit már most is megvehetnél tizedannyiért és játszhatnád.. ne magyarázd már a butaságot, nem remakekről beszélünk mint pl a shadow of the colossus.. 70 eurót ha te kiszórsz már meglévő 15 éves gamekre ÚJRA??? ne már, és még magyarázod is hogy ez még olcsó is.. ennyi erővel menj a kerékpártárolóba , vedd ki a bringád ülj rá és kezdj el tekerni rajta és képzeld el azt hogy még sose használtad, közben szórj ki az utcára 70 eurót ,nah pontosan ugyanott lennél
#28
Gta5 tavaszi megjelenése is lehet késni fog, majd elötte bejelentik tavasz helyett ősz lesz a megjelenés.
Gta4 felújított változata is meg fog jelenni Gta6 elött. Kb:Tuti. ;) :)
#27
Várom a köveket, de én tuti megveszem. Nem vagyok egy platina gyűjtő (kettő van a Far Cry Primal és Days Gone), de annak idején a San Andreast többször is 100%-ra toltam ki és a GTA3-nak és Vice City-nek is vagy 20% híja volt hozzá. Nem vagyok gazdag sem, de lebontva (mivel tudom mennyi időt jelent a három játék) ez a 70euró, lópikula érte. Így már biztosan platinázom és még azt sem tartom kizártnak, hogy első napos vétel lesz. Ha meg később jönne hozzá (akár DLC-be a Vice és Liberty Stories) akkor nyalnám csak a számat.
#26
Lesz kepuk elkerni ennyit egy felujitott trilogiaert... Undorito
Max fele annyiert kene arulniuk... Szanalmas
#25
#24: Nem feltétlenül. Ott a Stubbs Zombis cím kb ugyanúgy adták ki mindenre mint ahogy kinézett ezer éve..
#24
Azért, ha ps5-re is kihozzák, akkor ebből kiindulva valahogy kikell néznie is a játéknak... mégsem lehet fából kifaragott CJ ps5-ön :D, mint anno. Ha csak ezt nézem, akkor azt mondom, hogy érdemben nyúltak hozzá a játékokhoz, persze nem Mafia szintre gondolok ezalatt, de vállalható dologra simán, amit mondjuk az árcetli is alátámaszt egy kicsit. Mindenesetre várjuk meg az első látnivalókat és mindenki okosabb lesz a találgatások helyett.
#23
Grrrt grrrr ezek már csak fejni tudnak.
#22
Én se értem a hisztit, bár a cikk cime “nagyon drága” már eleve provokatív. Persze sok múlik a felújítás minőségén, de amúgy meg 3 játék 70-ért… Ja, és mint mindig, senkinek sem kötelező megvenni, plusz elő nap sem kötelező rohanni a boltba teljes áron megvenni… ennél sokkal rosszabb , jóval kevesebb játékidővel rendelkező játékok is vannak hasonló áron.
#21
egy új minőségi játékért elkérhetnek nyugodtan akár 70 eurót (az más kérdés hogy én nem fizetek ennyit érte), de most nem új játékokról beszélünk, hanem felújításról

szerintem ezt a 3-ast steamen kb 10 euró alatt szereztem be, ha itt szimpla grafikai felújításról beszélünk, még a 3 játék összeadva se éri meg ezt a pénzt, ennyiért már a gta 6-ot várjuk, 10-20 év kérdése és ki is jön...
#20
#19: Majd meglátjuk. A Mafia remaket szerettem, de ezekkel úgy vagyok, hogy nem lesz kedvem 100 ugyanolyan küldetést végigcsinálni, vagy pl. a századik autót ellopni és elvinni a-ból b-be + a szenvedős küldetések.