Pergős előzeteseken a felújított Crysisok

Utolsó, vásárlócsalogató kedvcsinálókat kapott a Crysis második és harmadik felvonásának újrahangszerelt kiadása, amelyeket nem csak külön, de a Crysis Remastered Trilogy oszlopos tagjaiként is beszerezhettek majd.

A Crysis-trilógia felturbózott kiadásában alapos renováláson estek át a textúrák, továbbá finomhangolták a bevilágításokat, illetve a vizualitás több elemét is. Átdolgozták a karaktereket, a fegyvereket és a játékbeli környezetet is újraalkották. A PC-s verzió még ray tracinget is kapott, és miután az első rész felmelegített kiadása már támogatja a DLSS-t, feltételezzük, hogy a másik két rész esetében is így járt el a Crytek.

A Crysis Remastered Trilogy október 15-én érkezik Nintendo Switchre, PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. A számítógépes változattal kapcsolatban érdemes megemlíteni, hogy átmenetileg csak az Epic Games Store-on keresztül lesz elérhető a csomag - habár a trilógia első részének újrahangolt verziója hamarosan a Steamen is elérhetővé válik.

3 komment - szólj hozzá!