Star Wars-csomagok jönnek PS4-re és Switchre

A THQ Nordic és az Aspyr Media jóvoltából hamarosan PlayStation 4-en és Nintendo Switchen is tiszteletét teszi a Star Wars: Jedi Knight Collection valamint egy olyan kombó, amiben a Star Wars: Racer és a Republic Commando bújik meg

A THQ Nordic és az Aspyr Media jelentése szerint október 26-án PlayStation 4-en, majd november 16-án Nintendo Switchen is bemutatkozik két Star Wars-bundle. Az egyik a Star Wars: Jedi Knight Collection lesz, ami tartalmazni fogja a Star Wars Jedi Knight: Jedi Academyt, valamint a Star Wars Jedi Knight 2: Jedi Outcastot. Ez a csomag 29,99 eurós árcédulát kapott.

Szintén ugyanezeken a napokon mutatkozik be a Star Wars: Racer and Commando Combo, amiben megtalálható lesz a Star Wars: Republic Commando és a Star Wars: Episode I - Racer. Ezt a duót is 29,99 euró ellenében zsebelhetjük majd be.

Az Asypr Media az elmúlt években több Star Wars-játék portolásán is dolgozott, a mostani csomagok ezeket gyűjtik össze. Ez pedig kiváló felvezetés lehet a nemrég bejelentett Star Wars: Knights of the Old Republic remake-jéhez, ami PC-re és PlayStation 5-re készül.

2 komment - szólj hozzá!