Star Wars-csomagok jönnek PS4-re és Switchre

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 11.
  • Megjelenés
Link másolása
A THQ Nordic és az Aspyr Media jóvoltából hamarosan PlayStation 4-en és Nintendo Switchen is tiszteletét teszi a Star Wars: Jedi Knight Collection valamint egy olyan kombó, amiben a Star Wars: Racer és a Republic Commando bújik meg

A THQ Nordic és az Aspyr Media jelentése szerint október 26-án PlayStation 4-en, majd november 16-án Nintendo Switchen is bemutatkozik két Star Wars-bundle. Az egyik a Star Wars: Jedi Knight Collection lesz, ami tartalmazni fogja a Star Wars Jedi Knight: Jedi Academyt, valamint a Star Wars Jedi Knight 2: Jedi Outcastot. Ez a csomag 29,99 eurós árcédulát kapott.

Szintén ugyanezeken a napokon mutatkozik be a Star Wars: Racer and Commando Combo, amiben megtalálható lesz a Star Wars: Republic Commando és a Star Wars: Episode I - Racer. Ezt a duót is 29,99 euró ellenében zsebelhetjük majd be.

Az Asypr Media az elmúlt években több Star Wars-játék portolásán is dolgozott, a mostani csomagok ezeket gyűjtik össze. Ez pedig kiváló felvezetés lehet a nemrég bejelentett Star Wars: Knights of the Old Republic remake-jéhez, ami PC-re és PlayStation 5-re készül.

2.
2.
dcba
Ez annyira vicces, ezek mind voltak Limited run jatekok, a Republic Commando pl meg ki sem lett szallitva, egy csomoan tuti 2x 3x arat is fizettek scalpereknek, es most hirtelen kijonnek bagoert. Hany ember fog most anyazni amiert megvette a limited run kiadast mert gondolta micsoda befektetest vett maganak, es igy kb ertektelen lesz a limited run kiadasa.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...