Sztorielőzetest kapott a Call of Duty: Vanguard

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 11.
  • Videó
Link másolása
Történetmesélő előzetessel jelentkezett a novemberi játékfelhozatal egyik biztos pontja, a Call of Duty-sorozat következő felvonása, a második világháborús Vanguard. A kedvcsináló a főbb szereplőkre koncentrál.

A Call of Duty: Vanguard története egy brit, egy amerikai, egy szovjet és egy ausztrál katona szemszögéből mutatja be a háború borzalmait, akiknek a sorsa aztán összefonódik, hogy egy különleges egységgé alakulva egészen Németországig vezessen az útjuk, ahol Hitler utódját kell majd levadászniuk. Habár a sztori fikció, a főhősöket valódi személyekről mintázták, a készítők célja pedig az, hogy emberi történeteket mutassanak be "kortárs lencsén" keresztül. A sztorimód a nyugati, a keleti, a csendes-óceáni és az észak-afrikai hadszíntérre is elkalauzol minket, a fejlesztők pedig igyekeztek változatos helyszíneket keresni, és a vízválasztó csatákra fókuszáltak elsősorban a tervezéskor.

A Call of Duty: Vanguard november 5-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, illetve PlayStation 5-re, méghozzá teljes cross-play, cross-progression és cross-gen támogatással.

A bétatesztről írt beszámolónkat itt pótolhatjátok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...