Riders Republic - ma ingyen kipróbálható PC-n

  • Írta: gorien
  • 2021. október 12.
  • Korai verzió
Link másolása
A hónap végén begördül a Ubisoft többjátékos játszótérként megálmodott Riders Republicja, amelyben számtalan extrém sportban feszülhetnek egymásnak a versenyzők. Ma huszonnégy óráig ingyen nyomhatják a PC-sek.

PC Play Dayt hirdetett mára a Ubisoft, hogy a közelgő Riders Republicot reklámozza. A tavalyi Ubisoft Forwardon bemutatkozott játék többszöri csúszás után végre közel van a megjelenéshez, a fejlesztők pedig úgy döntöttek, hogy huszonnégy óra erejéig beengedik a PC-játékosokat az extrém sportok kedvelőinek köztársaságába.

A Ubisoft Connecten keresztül ma reggel 9 órától lehet letölteni a próbaverziót, amelyet aztán egy napon át nyúzhatunk. A tesztidőszak alatt számos sportágat kipróbálhatunk (legyen az sárban, havon vagy a levegőben), teljesíthetjük a Shackdaddy Bandit-kihívásokat, és persze multiplayer játékmódokban is próbára tehetjük az ügyességünket.

A Ubisoft összeállított egy különleges eseménylistát, hogy a játékosok minél többet megismerjenek abból, amit a játék kínál, illetve félóránként tömegversenyek is indulnak, amelyekben ötven versenyző feszülhet egymásnak. 6v6-os felállásban pedig trükkharcokat vívhatunk egymással.

A Riders Republic október 28-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, illetve Google Stadiára. A Ubisoft nemrég leplezte le, hogy mire számíthatunk a live service első évében.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...