Dátumot kapott a konzolos Evil Genius 2

  • Írta: gorien
  • 2021. október 12.
  • Megjelenés
Link másolása
Nem marad örökké a PC-sek kiváltsága a világuralom, és már azt is tudjuk, hogy mikor fordul a kocka. Egy új előzetes kíséretében megjelenési dátumot is kaptak az xboxos és playstationös Evil Genius 2-kiadások.

Az augusztusi ID@Xbox-adás alatt derült ki, hogy új platformokat is meghódít a Rebellion gonosztevős címe, az Evil Genius 2 – igaz, akkor még dátumot nem kaptak a konzolos kiadások. De ami késik, nem múlik, és a fejlesztők a tegnap le is leplezték a megjelenés idejét: november 30-tól kereshetjük a játékot PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, illetve Xbox One-on és Series X/S-en, sőt aznap már az Xbox Game Pass kínálatában is megtaláljuk.

Az Evil Genius 2-ben, az előd hagyományait továbbvíve, a világuralmat akarjuk megszerezni, miközben elegáns titkos bázisokat és fedővállalkozásokat építünk, verőembereket képzünk, és ellenséges szuperügynököket teszünk el láb alól.

A konzolos kiadások már előrendelhetőek, amelyekkel három bónuszra tehetünk szert: az Aurora Borealis a fényeivel lefoglalja a támadó ügynököket, a Fountain of Youth megerősíti a szolgáinkat, a Trojan Horse pedig új világuralmi terveket tesz lehetővé.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...