Lessünk bele az új Saints Row világába!

  • Írta: gorien
  • 2021. október 12.
  • Videó
Link másolása
A Volition jövőre újra jelentkezik a népszerű játéksorozatával, ám ahelyett, hogy tovább emelné az őrült téteket, inkább visszatér az alapokhoz. A Game Informernek hála ráleshetünk, hogyan néz ki Santo Ileso, az új játszóterünk

Pletykák és utalgatások után a Volition a Gamescomon leplezte le következő Saints Row-játékát, amely nem a korábbi epizódok történetét folytatja, hanem tiszta lappal, új Szentekkel a főszerepben kezd. A fejlesztők később egy külön videóban magyarázták el, milyen elvek alapján készítették a rebootot (de elolvashatjátok a mi összefoglalónkat is a témában), azóta azonban nem hallottunk sokat róla.

A Game Informer azonban a Saints Row-val tölti a hetet, így rajtuk keresztül kapunk egy-két érdekességet: például Jeremy Bernsteinnel, a küldetések vezető tervezőjével is leültek néhány gyors kérdés erejéig. Nekik köszönhetjük, hogy elmehetünk egy kis városnéző túrára Santo Ilesóba, a reboot eseményeinek helyszínére: a fenti videón több negyedet is megtekinthetünk, éjjel és nappal is.

A Saints Row 2022. február 22-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Series X/S-re.

4.
4.
XuChi
#2: Te meg nyomkod tovább az ilyen és ehhez hasonló foshalom címeket.
3.
3.
markoci555
rögtön az első másodpercekben, a tipikus járókelő, aki ha nem mozdul elkerüli a kocsit, de idióta Ai miatt eléd ugrik... :D
2.
2.
akbar0423
#1: Köszönjük Emese! Mehetsz aludni.
1.
1.
XuChi
Hulladék, úgy mint az összes korábbi rész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...