Will Poulter lesz Adam Warlock az MCU-ban

  • Írta: fojesz
  • 2021. október 12.
  • Cooltúra
Link másolása
A második Galaxis Őrzői-film végén már belengették az érkezését, és úgy tűnik, a folytatás valóban bemutatja Adam Warlockot a Marvel filmes univerzumának. Már a karaktert eljátszó színészt is megtalálták.

A Deadline jelentése szerint Will Poulter (Midsommar, Black Mirror: Bandersnatch) alakítja majd Adam Warlockot a harmadik Galaxis Őrzői-filmben. A karakter érkezését még a második rész végén lengették be a készítők, amelyben Ayesha, a Sovereign főpapnője megépíttet egy keltetőt, amellyel létrehozhatja a tökéletes, az Őrzők elpusztítására alkalmas lényt.

A jelek szerint tehát A galaxis őrzői harmadik felvonása ott folytatja majd ezt a sztoriszálat, ahol a 2017-es mozi abbahagyta. Noha az új részt 2016 óta tervezgetik a készítők, az James Gunn kirúgása, majd visszafogadása, no meg a rendező Suicide Squad-kitérője miatt csak 2023. május 5-én debütálhat. A forgatás várhatóan novemberben veszi kezdetét.

2.
2.
bitbandita
#1: Mert általában az is. Sőt, a képregényekben még a Guardians-hez is csatlakozik. Viszont vannak gonosz verziói is, van, hogy a jó A.W. a gonosz önmaga ellen harcol. De rengeteg sztori van, hogy most az MCU melyikre fog építeni nem tudom, de nagyobb összegben mernék fogadni, hogy a filmben is bár először rosszfiú lesz, viszont a végére (vagy több filmmel később) a jók táborát fogja gyarapítani. Majd meglátjuk.
1.
1.
Shao Kahn
Zene füleimnek, nagyon örülök. Bár én ama téves hitben éltem, hogy Adam Warlock jófiú.....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...