Átalakulnak a Total War: Warhammer III várostromai

  • Írta: szlav
  • 2021. október 13.
  • Videó
Link másolása
A Total War: Warhammer III alaposan megreformálja majd a széria egyik leggyengébb elemét. A mennyei sárkány birodalmában búcsút mondhatunk a pofonegyszerű, de mégis frusztráló várostromoknak.

A Total War: Warhammer III amellett, hogy jócskán kibővíti az eddig megismert világot, alaposan belenyúl majd az eddig ismert rendszerekbe is. A változtatások szerencsére a várostromokat sem kerülik el: ezeket a csatákat a közösség mindig is a játék egyik legnagyobb gyengeségeként tartotta számon, így az újdonságoknak csakis örülhetünk. A legfrissebb videóban az új rendszerekről esik szó, ráadásul közelebbről is szemügyre vehetjük Cathay gyönyörű, keleties birodalmát.

A viszonylag kicsi vártérképek helyett jóval nagyobb csataterek várnak majd bennünket a Total War: Warhammer III-ban. Úgy tűnik, hogy a leghatalmasabb erődítmények ostroma valóban komoly feladat lesz, a várvédők előnye ugyanis nem veszik el a külső várfal elestével. A belső városi utcákon számos tornyot, barikádot és csapdát építhetünk, melyeket a játék egy új erőforráshoz köt - ezekből többet szerezhetünk a város kulcsfontosságú pontjainak bevédésével. Reméljük, hogy az ostromló seregek is kapnak majd egy-két új játékszert, hiszen a látottak alapján az efféle offenzíva sosem lesz sétagalopp.

A Total War: Warhammer III a jövő év elején érkezik PC-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...