Call of Duty: Vanguard - az írók trilógiát terveznek

  • Írta: szlav
  • 2021. október 13.
  • Hír
Link másolása
A Call of Duty: Vanguard fiktív sztorimódja elmeséli, hogyan jött létre a világ első különleges alakulata. Érdemes lesz megbarátkoznunk a játék főszereplőivel, hiszen könnyen meglehet, hogy évekkel később is viszontlátjuk majd őket.

Néhány nappal ezelőtt megérkezett a Call of Duty: Vanguard sztorielőzetese, melynek köszönhetően megtudhattuk, hogy az autentikusan festő játék egy fiktív történetet mesél majd el. Az első különleges alakulat tagjai számára nem ér nem ér véget 1945 szeptemberében a második világháború, hiszen egyből hatalomra tör a Negyedik Birodalom.

A sztorielőzetest követően egy fejlesztői videó is napvilágot látott, amelyben a Sledgehammer csapata tovább taglalta a kampány részleteit. A videóban közelebbről is megismerkedhetünk, Arthur Kingsley-vel, Polina Petrovával, Lucas Riggsszel, Wade Jacksonnal és Richard Webbel, az öt kulcsfigurához pedig érdemes lesz hozzászoknunk, ugyanis könnyen elképzelhető, hogy a későbbi Call of Duty-játékokban is visszaköszönnek majd.

A múlt hétvégi New York Comic-Conon megjelent a játék fejlesztőcsapata is, az írói brigádot képviselő Sam Maggs pedig elárulta (via RockPaperShotgun), hogy nagyon szívesen kerekítenének trilógiát a Vanguard történetéből - mindez persze a játék fogadtatásától is függ. Maggs elmondása szerint az írók célja a kezdetektől az volt, hogy ikonikus főhősöket készítsenek a franchise-hoz - olyan karaktereket, akik a Call of Duty arcává válhatnak. Ezzel együtt elárulta azt is, hogy máris elterveztek két olyan történetet, amelyben a Vanguard hősei vállalhatnak főszerepet, így egyáltalán nem lenne meglepő, ha a Modern Warfare és a Black Ops után a Vanguard lehetne a széria egyik új fővonulata.

A Call of Duty: Vanguard november 5-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. A multiplayer bétatesztjéről írt beszámolónkat itt olvashatjátok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...