The Lost Wild - menekülés a dinók elől

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 13.
  • Hír
Link másolása
Ha szeretnéd megtudni, milyen lehetett a Jurassic Park látogatóinak átélni a dinók mészárlását, akkor a Great Ape Games legújabb játéka neked szól, a The Lost Wildban ugyanis egy dinókkal teli szigeten kell a túlélésért küzdenünk.

A Great Ape Games ugyan már évek óta dédelgeti a The Lost Wildot, mint projekt, de csak nemrég álltak ki igazán a publikum elé. Most bemutatják, milyen hátborzongató élményt kínál majd a játék, amiben egy Saskia nevű oknyomozó riportert alakítunk, aki rejtélyes körülmények között kerül Japán buja erdőjének mélyére, ahol többek között egy mostanra már természet uralta kutatóközpontot is bevizsgálunk. Kalandunk során a japán rengeteg több helyszínére is ellátogatunk, miközben minden pillanatban éhes dinók vadásznak ránk.

A játék a túlélő-horror vonalon mozog majd, a játékmenet pedig ennek megfelelően a gyűjtögetésre, a talált cuccokból készített saját tárgyak felhasználására, a taktikázásra és a találékonyságra összpontosít.

A hivatalos oldal szerint nagyjából 6-10 órás kalandra számíthatunk, ihletforrásnak pedig olyan játékok elemeit használták fel, mint a Resident Evil, a Trespasser, az Alien: Isolation vagy a Dino Crisis. Fontos, hogy nem fogunk dinókat gyilkolni, helyette a figyelemelterelés, az eszközeink adott szituációkban történő tökéletes alkalmazása jelenti majd a túlélésünk kulcsát. Vagyis hiába lesz fegyverünk, azt csakis arra tudjuk használni, hogy egy időre elijesszük a ránk támadó hüllőket.

A csapat a látvány mellett a mesterséges intelligenciát tartja a játék egyik legfontosabb elemének, így az ígéretek szerint a dinók tanulnak, alkalmazkodnak majd az egyes helyzetekből, és reagálnak a környezetükre.

Megjelenési dátumunk sajnos nincs, ráadásul a csapat úgy számol, hogy még jó két-három évig biztosan nem jelenik meg a The Lost Wild, ami első körben PC-re készül, de terveznek belőle PlayStation 5-ös és Xbox Series X/S-es verziót is. 

6.
6.
Bauff
#1: Azzal a játékidővel nem várnék sokat, ennyiért pénzt se adnék ki
5.
5.
JohnSpartan
Helyes! Mèg több ilyesfajta játèkot a horror rajongóknak. Az Alien: Isolation a mai horror játèkok csúcs volt számomra. Ès az sem gond ha ennyi idő kell hozzá, csak a lehető legjobbat hozzák ki belőle. Ne az idő ès a pènz domináljon.
4.
4.
Ooorky
Tehát Resident Evil és Dino Crisis inspirálta őket, amikben halomra kell gyilkolni a zombikat/dinókat, ezért nem lehet majd megölni őket hiába van fegyverünk, mert csak.
3.
3.
Cole
Nem vagyok horror párti, de dinók na. Szóval be lesz szerezve aztán meglátjuk.
2.
2.
Aborg
Nagy kedvencem volt a Trespasser. Az a jatek mert uj otletekkel jonni. Egyedi fegyverkezeles, fizika.
https://www.youtube.com/watch?v=OSDa4VZbJzI
1.
1.
markoci555
A leírtak alapján ez eléggé várós, de azért lehet kicsit átestek a ló túloldalára azzal, hogy teljesen megtiltják a gyilkolást (kisebb dinoszauruszokat csapdával elejteni kajáért pl). Egy ilyen Forest szerű játéknak örülnék legjobban, de ez lehet sokkal lineárisabb/zártabb lesz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...