Boomer Gamer - indul a Gamekapocs podcastje

Új korszak kezdődik a Gamekapocs életében, összegyűjtöttünk egy csomó ötletet, amely mentén bővíthetnénk az újság tartalmát. Adta magát, hogy újítsunk be podcastekkel is: ennek az első fecskéje a Boomer Gamer.

Kommentek

#16
Csak ne legyenek benne olyan álhirek, hogy a Facebook nélkül megbénul a hirszolgáltatás Ausztráliában.

A hir helyesen úgy szól, hogy a Facebook letiltotta a hiroldalakat (meg köztük egy csomó egyéb mást is "véletlenűl", mint pl. egészségügyi oldalakat) amikor az asztrál kormány fizetésre kötelezte a Facebook-ot azárt mert nagyvonalúan átvett hireket a fizetős site-okról a nézettségének a növelése érdekében.

Néhány nappal késöbb meg visszacsinálták az egészet a népharag hatására és mert látták, hogy visszafelé sült el az egész dolog.

Amúgy ezt nem megéltem, hanem elolvastam a hireket ahonnan idézek.
Szóval legközelebb csak pontosan, szépen, mert különben hamar odalesz a renomé.
#15
#6: Én többször is el szoktam olvasni, mielőtt rányomok a küldésre, de mégis néha van, hogy valami hibát csak utána veszek észre, vagy csak ki akarom bővíteni valamivel a mondandómat. Azért rinyálunk itt ezért, mert a legtöbb oldalon ez a funkció már 5 évvel ezelőtt is természetes volt. A nagyobb probléma egyébként az, hogy mobilon nagyon nem jól működik az oldal. Gondolom te erre azt mondod, hogy olvassuk gépről, de ez nem így működik. Legalább annyit reagálhatnának, hogy észleltük a problémát, és majd dolgozunk rajta.
#14
#12: A sikolyos cikk kemmentek is megkapta a kèp gallèriát! XD
#13
#12: +1
#12
Ha újítás akkor jól esne egy szerkesztès gomb ès az sem lenne utolsó ha mobilon ki lenne javítva az a mindig felmerülő hiba hogy (nèhány cikknèl ès kommentnèl kèp gallèria jön elő). Thx!
#11
#7: +1
#10
#8: Így van. Például felszállok a villamosra és miután elindultam, miért nem tudok mégsem felszállni? Szemét BKV. :)
Szóval a példa nem jó, de a kérés jogos. Remélem az új vezetés lép ez irányba is, várjuk a bejelentést.
#9
Srácok, ha podcastelni akartok vegyétek a fáradtságot, és használjatok normális mikrofonokat, mert ez így vállalhatatlan, nem 2010-ben vagyunk. Ha csak hanganyag van, akkor az legalább legyen élvezhető. Pl. FIFINE K669B vagy hasonló, 10-15 között már tökéletesen alkalmas mikrofonokat lehet venni.
#8
#6: Ja! Pár hülye meg még a tömegközlekedést is kritizálja...
...ahelyett, hogy gyalog menne.
#7
Esetleg ha el is olvasnátok a kommenteket! Reagálnátok az oldallal kapcsopatos kritikákra... Talán, ha ki is javítanátok azt, amiről többen említést tesznek alább!
Na az lenne az új korszak.
#6
#2: Valamierr itt divat a szerkesztés gomb miatt rinyálni. Egyszerűen csak olvasd el mit írtál mielőtt rányomsz a küldésre.
#5
Tetszik az ötlet. Holnap igyekszem majd meghallgatni az adást.

Viszont én is jelezném felétek, hogy mobilon valami nagyon nem okés az oldallal, és tapasztalataim alapján ez egyre rosszabb. Először azt hittem, hogy csak nálam, de látom többen is jelezték. Sokszor, amikor egy hírre kattintok, akkor valamelyik régi kép jön ki a galériából.
#4
Nagyon szépen kérlek tegyétek fel iTunes-ra is. Ezer hála!
#3
Grat skacok, azért látszik hogy nem ma kezdtétek. (mármint a gaminget is...)
Régen röhögtem ilyen jókat és tényleg jók az ajánlók is. A Mad Max itt csücsül a PS4-en régóta, szemezek mindig vele, most neki is fogok ugrani :)
Remélem heti rendszerességet terveztek.
Azért nem elbízni magatokat, sajnos a hazai gamer podcastok nem a legjobbak, lejt a pálya.
Sok sikert, hajrá!
#2
1+ Így van. Szívesen várjuk az újító és kreatív ötleteket, de előbb talán a technikai problémákra kellene koncentrálni. Na meg a jó öreg "Szerkesztés" gomb ;)
#1
Sok sikert kívánok hozzá, de engedjétek meg, hogy megjegyezzem... Mégaz hogy a webes felület hiányos és fejlesztésre szorul, de mobilon kritikán aluli az oldal működése :/