Novemberben VR-címekkel bővül a PlayStation Plus

  • Írta: gorien
  • 2021. október 14.
  • Akció
Link másolása
Ötödik születésnapját ünnepli a PlayStation VR, a Sony ennek apropóján pedig úgy döntött, hogy novemberben PS VR-játékokat is hozzáad a PlayStation Plushoz. Az ígéret szerint három cím is érkezik.

A PlayStation Plus hónapról hónapra kínál ajándékjátékokat az előfizetőknek – most épp például a Hell Let Loose-t, a Mortal Kombat X-et és a PGA Tour 2K21-et lehet így beszerezni november 1-ig. Tegnap ötéves lett a PlayStation VR, amelynek apropóján a Sony úgy döntött, hogy novemberben PS VR-játékok is bekerülnek a szolgáltatásba. Három címet ígérnek, amelyek kilétét egyelőre homály fedi.

Azt viszont elárulták, hogy a platformon megtalálható több mint ötszáz játékból melyeket nyúzzák a legtöbbet világszerte. Első helyen a Rec Room szerepel (ez Észak-Amerika és Európa legkedveltebbje is), amit a Beat Saber, a PlayStation VR Worlds, a The Elder Scrolls V: Skyrim VR-változata és a Resident Evil 7 VR-változata követ. Érdekesség, hogy Japánra szűkítve majdnem ugyanezek szerepelnek a listán, csak pontosan fordított sorrendben – annyi különbséggel, hogy a Rec Room helyén a Gran Turismo Sportot találjuk.

3.
3.
JohnSpartan
2.
2.
r3dman
#1: Mortal és a Pga nemelég?A Vr tulajoknak is kedveznek.Ezzel mi a gond?
1.
1.
JohnSpartan
Nah ezt most megoldották egy 5 èves szülinapi kifogással hogy ne keljen olyan játèkot beletenni amit mindenki használhatna vagy èrtelme is lenne a Plus-osoknak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...