Saints Row - Santo Ileso körzetei

  • Írta: gorien
  • 2021. október 14.
  • Videó
Link másolása
Nemrég egy rövidke ízelítőt kaphattunk abból, hogy milyen lesz a Saints Row-rebootnak otthont adó Santo Ileso, most pedig maguk a fejlesztők mesélnek egy kicsit többet a különböző körzetekről.

Jövőre visszatér a Saints Row-sorozat, méghozzá egy reboot epizóddal, amely elölről meséli el egy újabb, szintén a Szentek név alatt futó bűnbanda felemelkedését. Stilwater és Steelport után Santo Ileso adja az új rész helyszínét, amelyet Amerika délnyugati területei ihlettek, és kilenc látványosan eltérő körzetével az ellentmondások városa lesz.

Néhány napja a Game informer jóvoltából leshettünk be a városba, de most maguk a fejlesztők is jelentkeztek egy videóval, amelyben Santo Ileso legfontosabb régióiról beszélnek. A játék során három bandával kell majd megküzdenünk a hatalomért, és az ő bázisukat ismerhetjük meg.

A Los Panteros a lepukkant, de tősgyökeres Rancho Provedenciát uralja, az igazi modern betondzsungelre hajazó Lakeshort a Marshall védelmi vállalat birtokolja, a The Idols pedig a Monte Vista gazdag villái között tartja anarchista bulijait. Santo Ileso az ígéretek szerint tele lesz felfedeznivalóval és érdekes helyszínekkel.

Hogy miként is sül el a reboot, arra 2022. február 22-ig kell várnunk, amikor is PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Series X/S-en is belevethetjük magunkat a bűnbirodalom-építésbe.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...