Videojátékos bejelentésre készül a Lucasfilm?

  • Írta: fojesz
  • 2021. október 14.
  • Teaser
Link másolása
A jelek szerint decemberben újabb videojátékos Star Wars-bejelentés várható. Ezt a Disney és a Lucasfilm legutóbbi promóciós kampányából tudtuk meg, aminek hála az év hátralévő részében minden héten kapunk valami újdonságot.

A Disney és a Lucasfilm új promóciós kampányt indított, amelynek a lényege, hogy az év hátralévő részében minden héten kapunk valamilyen újdonságot tőlük: különféle relikviák, kiegészítők, könyvek és játékok mutatkoznak majd be többek között, az első héten például új akció- és Funko Pop-figurák kerültek terítékre, illetve ruhadarabokat is villantottak.

A jó hír az, hogy a linkelt bejegyzésben is látható roadmap alapján december 14-én (a The Game Awards után néhány nappal) egy videojátékos bejelentésre is számíthatunk majd, igaz, az már nem derült ki, hogy miféle projektről hullhat majd le a lepel. A kontrolleres piktogram mindenképpen biztató, de azt azért reméljük, hogy nem csak egy periféria bemutatásáról van szó.

Azt tudjuk mindenesetre, hogy több videojátékos Star Wars-projekt is készül már. A Lucasfilm januárban erősítette meg lényegében, hogy nem újítja meg az EA-vel kötött exkluzív megállapodását, így készíthet többek között a Ubisoft nyílt világú akciójátékot a témában, az Aspyr pedig remake-elheti a Knights of the Old Republicot. Állítólag a Quantic Dream is Star Wars-játékon dolgozik, és természetesen az EA is folytatja a kísérletezést a franchise-zal - igaz, ők azt ígérték, hogy 2022 előtt biztosan nem jelentenek be semmit a témában.

1.
1.
mohaneji
Csak ne valami mobilos legyen mert akkor jó sokan csalódottak lesznek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...