Képek a The Last of Us-sorozat forgatásáról

Noha a készítők - érthető módon - viszonylag szűkmarkúak a The Last of Us-sorozat látnivalói kapcsán, a szivárogtatókat ez nem akadályozza meg semmiben: érkezett Joelről egy új fotó, és a díszletet is alaposabban szemügyre vehetjük.

Gőzerővel forog a The Last of Us-sorozat a kanadai Edmontonban, a szivárogtatók pedig szorgalmasan szállítják a fotókat a munkálatokról. Noha eddig többnyire érdektelen képek érkeztek, a mai termés már valamivel izgalmasabb.

Többek között azért, mert az egyik, nem túl jó minőségű darabon a Joelt alakító Pedro Pascalt láthatjuk - ha a maszkot nem számítjuk, vélhetően jelmezben:

A többi képen pedig a sorozat körítéséül szolgáló posztapokaliptikus világot vehetjük szemügyre alaposabban, amelyek alapján úgy tűnik, hogy a készítők nem spóroltak az autóroncsokon és a törmeléken sem:


Az első hivatalos látnivalót egyébként szeptemberben kaptuk meg az HBO-nál készülő adaptációról, amelyen hátulról, már-már videojátékos beállításban láthatjuk a főszereplőket. A sorozat egyik rendezője egyébként maga Neil Druckmann, a játékok atyja lesz.

11 komment - szólj hozzá!