Hasznos frissítést kapott a Deathloop

  • Írta: szlav
  • 2021. október 15.
  • Letöltés
Link másolása
Ha nem voltatok megelégedve a Deathloop NPC-inek viselkedésével, vagy gondjaitok akadtak a játék teljesítményével, akkor van egy jó hírünk: az első nagy frissítés számos hiányosságot orvosol.

Az Arkane Studios időhurkos lövöldéjéből igazán nagyszerű játék kerekedett, de ahogy azt SirDani kollégánk is említette a tesztjében, a számítógép által irányított karakterek mesterséges intelligenciája bőven hagyott kívánnivalót maga után, ráadásul optimalizációs problémák is akadtak a PC-s változattal. Örömhír tehát, hogy a Deathloop első nagy frissítése orvosolja a legégetőbb problémákat - a teljes patch note-ot erre találjátok.

A PS5-ön 5 GB-ot, PC-n pedig 11 GB-ot nyomó frissítés az ígéretek szerint gatyába rázza az NPC-k viselkedését, a gépi karakterek mostantól jóval határozottabban reagálnak majd a játékos jelenlétére és cselekedeteire. A patch technikai fronton is jelentős, PC-n ugyanis DLSS-támogatást kap a játék, illetve jelentősen javul a stabilitás ray tracing mellett, PlayStation 5-ön pedig kalibrálhatjuk majd a HDR-opciót. Ezenfelül mindkét platformon kapunk egy indikátort, ami jelzi, ha online játék közben probléma akad a kapcsolattal, illetve PC-n kiegészül a DualSense-támogatás a kontroller hangszórófunkcióival.

2.
2.
Kisjack241
Engem nagyon megfogott, már legalább 15-20 óránál tartok, és még mindig csak kalandozok, mellékküldiket csinálok. Ezt imádtam a Prey-ben is.
1.
1.
Darksiders84
Nagyon jó frissítés 1 hónapra a megjelenés után amikor más már rég el is elfelejtette, na mindegy az első ilyen exkluzív cím amit nem hogy nem vittem végig, hanem kb 4 óra elég volt és eladtam ,mert számomra nem volt egyáltalán olyan kiemelkedő mint azt megjelenéskor szinte minden külföldi 9-10 pontosra dícsérte sajnos érthetetlen módon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...