Kihagyhatja az előző generációt a Dragon Age 4

Rengeteg rajongó várja a Dragon Age visszatérését, az EA és a BioWare pedig, úgy tűnik, nem szándékozik kompromisszumokat kötni. Egyre több jel utal arra, hogy a várva-várt szerepjáték már elhagyja a nyolcadik konzolgeneráció platformjait.
  • Írta: szlav

Kommentek

#21
Alapvetően érthető. Csak annak ciki akinek nincs 9. genes Konzolja és vagy nincs jó PC-je. Egyébként gen váltásnál adott év +2 amig a prev-et támogatják.
Vagy is legjobb estben is 22 lesz az utolsó év.
#20
#18: Ez igaz, de onnan indult ki az egész, hogy a one x is lassan már kuka, mert kezdik elhagyni a játékok az előző gent, hiába pro, meg x - tehát a one x-hez ebből a szempontból értelmetlen hasonlítani.
#19
#18: Vagy olyan büdös kazsuár mint én, hogy kellett egy gép a gamepass-hoz :D
#18
#17: Mondjuk a proci pont egy leheletnyivel erősebb a ps5 ben lévőnél is!Akinek nem a 4k számít hanem a magasabb fps annak sokkal jobb választás mint az one x például! Pc mellé vagy gyerekeknek meg tökéletes választás mert ők nem sírnak,ha valami csak 1440p :)
#17
#15: Amellett, hogy nem tudja a native 4K-t, nem nagyon boldogul a ray tracinggel, nincs 120 fps és 60-nál is gyakoribb a visszaesés. A Microsof Flight Simulatornál is jól látszik, ahogy kipakolgatja eléd a hetyeket, a series x-nél nincs ilyen. Gyengébb a proci, nem teljes next gen, azért olcsóbb. Biztos van, akinek ez is jó, de úgy látszik, a többségnek nem. Azért van belőle, mert a legtöbben inkább várnak az sx-re, hogy végre legyen.
#16
#15: Igazából Series S is 4K képet ad, csak felskálázva, nem natív.

Meg néhány játéknál lehet választani, hogy pl. 120 fps-t akarok, vagy 60fps+élsimítást stb.
Nekem bőven jó míg nem jön egy Series X Slim (XS?).
#15
#14: Full hd-ba ugyanolyan minoseg mellett futtatja a jatekokat, mint a series x, max a felbontasbol vesz neha vissza, de a jatekok grafikaja ugyanaz mindketton. Nem ertem miert lenne kidobott penz, akinek nincs szuksege 4k-ra, annak siman jo a series s.
#14
#13: Ja, hát igen, az azért van, mert a procik gyártásánál ugye mindig van bizonyos hibaszázalék, nem minden proci éri el a kívánt minőséget. A MS ezeket a “selejtes” procikat egy ügyes húzással belerakja egy csökkentett értékű, “rokkant” konzolba és eladja azokat is. Az S valahol a ONE pro és az SX között van - ha már az ember beruház egy next genre, nem egy majdnem-next-gent akar venni, hanem egy rendeset. Szerintem a Series S kidobott pénz.
#13
#12: Amazont lecsekkolva ugyanaz, mint nálunk, PS5/Series X/OLED Switch hiánycikk, Series S rogyásig, sőt már le is van akciózva...
#12
#11: Nálunk, mert nem veszik. Próbálj Angliában, Belgiumban, vagy Hollandiában venni egyet. Gondolom egész Nyugat-Európában és Amerikában is ugyanaz a helyzet.
#9
Ez várható volt, előbb-utóbb meg kellett húzni a vonalat.
#8
#6: Nem az a lényeg. A PS4 Pro több mint KÉTSZER erősebb az alapgépnél, az Xbone X pedig HATSZOR. Ráadásul feleannyi idős gépek, mint az eredeti PS4 és Xbone. Szerintem nagyon nem oké, ha csak úgy kirántják alóluk a szőnyeget.
#7
#1: Sokan áttérnének, ha lenne elég gép a piacon.
#6
#5: Azok az előző generáció végét voltak hivatottak megdobni egy kicsit, amíg nem jön az új. Ha nem lenne ez a mizéria a készlethiánnyal, már lassan azt nézhetnénk, hogy mikor jön a PS5 Pro.
#5
A PS4 Pro és Xbox X is kimarad?

Így értelme volt kiadni ezeket a tuningolt kiadásokat.
#3
Tehát a készítők úgy gondolkodnak, hogy 2023-ra már elérhető lesz a ps5? :D