Mozgásban is láthatjuk a The Invincible-t

  • Írta: gorien
  • 2021. október 15.
  • Videó
Link másolása
A Starward Industries első játékát a Stanisław Lem tollából származó A Legyőzhetetlen ihlette. A retrofuturisztikus, atompunk környezetben játszódó kaland során egy veszélyes bolygón kell megtalálnunk elveszett társainkat.

Több mint egy éve már, hogy először írtunk a CD Projekt RED és a Techland veteránjai által alapított Starward Industries első alkotásáról, a The Invincible-ről. A retrofuturisztikus akció-kalandjátékot akkor csak nagy vonalakban ismertük meg, csupán képeken láthattuk és a tervezett zenéjét ismerhettük meg. Most végre mozgásban is megtekinthetjük.

A játékban a Regis III-on kell boldogulnunk egy űrhajó tudósaként, miközben a legénységünk elveszett tagjait keressük – hamar kiderül azonban, hogy az egyébként is veszélyes bolygón egyáltalán nem vagyunk egyedül. A fejlesztők ígérete szerint a történet nem lesz lineáris, azt a döntéseink és a karakterekkel való kapcsolataink is befolyásolni fogják.

Az előzetes egy rossz hírt is hozott magával. A The Invincible nem tudja tartani a 2021-es megjelenést, helyette jövőre várhatjuk, de változatlanul PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...