Mit tartogatott az Animal Crossing Direct?

A Nintendo az Animal Crossingnak szentelte legújabb műsorát. Novemberben ismét kibővül a New Horizons, és ennek a részleteit ismerhettük meg: ingyenes és fizetős tartalmak is várnak ránk.

A Nintendo még a legutóbbi Nintendo Directen lengette be, hogy az Animal Crossing: New Horizons saját műsort is kap, amelynek ma jött el az ideje. Az idén húszéves játéksorozat legújabb darabja március óta nem kapott lényegi frissítést, így a húszperces adás fele arról szólt, hogy november 5-re milyen új tartalmakkal készültek a fejlesztők. Ugyanakkor az is kiderült, hogy Ver 2.0-ra keresztelt, ingyenes frissítés lesz az utolsó, amit a New Horizons kap.

Beigazolódott például, hogy tényleg ismét meglátogathatjuk a Roostot, Brewster kávézóját, ahol barátokkal és amiibókkal is összeülhetünk. Kapp'n társaságában új szigetekre látogathatunk, Harv és Harriet társaságában pedig fellendíthetjük a helyi vállalkozásokat – Harriet még új frizurákat is taníthat nekünk.

A főzésbe is belekóstolhatunk a teljesen saját készítésű receptekkel, új kerítésekkel és tapétákkal alakíthatjuk kedvünkre a szigetünket, de még a ruháink is kapnak újabb mintázatokat. A Nookphone-unk is frissül: az Island 101 alkalmazás megtanítja a legfontosabbakat a játékról, de kibővültek a fotóopciók is. A gyroidkeresgelés is visszatér, a kis figurákat pedig muzsikáláshoz is használhatjuk.

Nem az ingyenes frissítés az egyetlen, ami november 5-én érkezik, a New Horizons ugyanis kap egy fizetős DLC-t is. Huszonöt dollárért csatlakozhatunk a Paradise Planning csapatához, a feladatunk pedig az lesz, hogy egy különleges szigetcsoporton megépítsük mindenki álomnyaralóját.

1 komment - szólj hozzá!