Ekkor startol a kibővített Nintendo Switch Online

A Nintendo egy kibővített szolgáltatást tervez indítani az eddig is működő Nintendo Switch Online mellé, amely többek között még több klasszikus játékhoz ad hozzáférést. Most kiderült, milyen árazást álmodtak meg a cégnél.

A szeptemberi Nintendo Directen derült ki, hogy a japánok a Nintendo Switch Online szolgáltatása mellé előrukkolnak egy kibővített, drágább konstrukcióval is. Az Expansion Pack egyik fő vonzereje, hogy számos retro játékhoz férhetünk majd hozzá a Nintendo 64-ről és a Sega Genesisről, amelyekhez az eredeti kontrollerek másait is beszerezhetjük majd a későbbiekben.

A klasszikus játékok néhány modern funkcióval is kibővülnek, így például lehetőségünk nyílik ott menteni, ahol csak a kedvünk tartja, de még vissza is pörgethetjük a pályát, ha épp elbuktunk. A retro alkotások mellett (amelyek tárháza még tovább fog bővülni) egyéb finomságokhoz is hozzáférhetünk extra felár nélkül – mint az Animal Crossing: New Horizons novemberben érkező Happy Home Paradise kiegészítőjéhez is.

A Nintendo Switch Online 20 dolláros éves előfizetéséhez képest a Nintendo Switch Online + Expansion Pack 50 dollárt kóstál majd. Ennél is van lehetőség nyolc felhasználóra kiterjedő, családi csomagra beruházni: míg az alapnál így 35 dollárra jön ki az előfizetési díj, addig a kibővítettnél 80 dollárra. Az Expansion Pack szolgáltatás október 25-én rajtol.

7 komment - szólj hozzá!