Total War: Warhammer III - íme, Tzeentch serege

  • Írta: szlav
  • 2021. október 16.
  • Videó
Link másolása
Bemutatkozott a Total War: Warhammer III egyik legújabb frakciója. Tzeentch, a változás káoszistene zabolázatlan mágiával és félelmetes démonokkal csap le az áldozataira, ez pedig épp olyan látványosan fest, mint ahogy azt elképzelnénk.

Számos izgalmas új frakcióval startol majd a jövő év elején érkező Total War: Warhammer III, de közülük egy sem lesz olyan kiszámíthatatlan, mint Tzeentch démonhordája. A változások ura félelmetes alvilági lényekkel dönti porba a halandók királyságait, miközben a seregei élén álló Kairos Fateweaver óriási mágikus erővel szánt végig az ellenfél sorai közt. Csekkoljátok le ti is a legújabb előzetest!

Az év elején láthattátok már Kislev seregeit, de néhány hete Grand Cathay is megkapta a hasonló jellegű bemutatóvideóját, így hiánypótló jelleggel most ezt is mellékeljük:

Alaposan fellendült mostanában a médiagépezet a Total War: Warhammer III körül. Néhány napja a fejlesztők egy érdekes videóban számoltak be a városromok alaposan átalakított rendszeréről - ha lemaradtatok róla, kattintsatok ide!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...