Megérkezett a The Batman új előzetese

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 17.
  • Cooltúra
Link másolása
A tegnapi DC FanDome zárásaként befutott a The Batman régóta várt legújabb előzetese, ami végre lerántja a leplet Macskanőről, Rébuszról és Pingvinről is. A Batman korai éveiben játszódó filmet jövő tavasszal mutatják be.

Két éve a rajongók egy része még fanyalgott, amikor kiderült, hogy ezúttal Robert Pattinson ölti magára a Sötét Lovag maszkját. Már az eddigi látnivalók is biztatóak voltak, de ez az előzetes alaposan rálicitált mindenre és mindenkire. Pattinson bosszútól fűtve nyomoz, miközben olyan gonosztevők állnak az útjában, mint Rébusz (Paul Dano), Pingvin (Colin Farrell) és Carmine Falcone (John Turturro). 

Az előzetesben végre megleshetjük Macskanőt (Zoë Kravitz) is, illetve pillanatokra Alfred (Andy Serkis) és Gordon felügyelő (Jeffrey Wright) is kap egy-egy villanást, ahogy a megújult, földhöz ragadtabb Batmobile is.

Az új Batman-film egy noir hangulatú thrillernek ígérkezik, remek akciókkal fűszerezve. A bemutatót 2022. március 4-re lőtte be a Warner Bros. és a DC.

12.
12.
xanatos0911
#11: Csak, hogy a Halle Berry által alakított Catwoman az nem Selina Kyle. A film maga egy kicsit más sztori, mint a Batman-féle canon, ezért pedig nem tesz említést sem Gotham City-ről, sem magáról Batman-ről, de még utalást sem.

Egyébként minden rasszizmus, ha bőrszín alapján beszélünk emberekről, akar fehér akar színes, ahogy megkülönböztetés történik azt annak lehet elkönyvelni.
11.
11.
Nothing
#3: Selina Kyle tutira nem feketeként kezdte. Amennyire tudom, a ripacskirálynő Berry előtt filmekben is csak fehér színésznő alakította. Ez nem rasszizmus.
8.
8.
Yanez
Nagyon ott van a szeren. A trailer ízig-vérig adja a Batmanes hangulat tetőfokát.
4.
4.
Geribácsi
Hiánypótló :P nagyon kell még néhány Batman film.
3.
3.
Ooorky
#2: Macskanő eleve fekete, te rasszista.
2.
2.
A Fénybenjáró
Hol vannak a sírós kommentek, hogy Macskanőt egy fekete csaj játssza? Ilyenkor már szokott lenni vagy 30. :D De mindegy, remeknek tűnik a film, Pattinsont rengetegen gyűlölik, de szerintem már sikerült kitörnie a vámpír szépfiú skatulyából. És nagy pozitívum, hogy nem egy 182-ik Joker lesz megint a főgonosz, hanem egy legalább ugyanolyan érdekes karakter: Riddler.
1.
1.
br1Koo
Ejj gyerekek ez kurva jónak tűnik, de 1:30-nál nem néztem tovább mert nem akarok előre ennyi mindent látni belőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...