Megérkezett a The Batman új előzetese

A tegnapi DC FanDome zárásaként befutott a The Batman régóta várt legújabb előzetese, ami végre lerántja a leplet Macskanőről, Rébuszról és Pingvinről is. A Batman korai éveiben játszódó filmet jövő tavasszal mutatják be.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#15
#13: Igaz. Túl finoman fogalmaztam.
#14
#13: +1
#12
#11: Csak, hogy a Halle Berry által alakított Catwoman az nem Selina Kyle. A film maga egy kicsit más sztori, mint a Batman-féle canon, ezért pedig nem tesz említést sem Gotham City-ről, sem magáról Batman-ről, de még utalást sem.

Egyébként minden rasszizmus, ha bőrszín alapján beszélünk emberekről, akar fehér akar színes, ahogy megkülönböztetés történik azt annak lehet elkönyvelni.
#11
#3: Selina Kyle tutira nem feketeként kezdte. Amennyire tudom, a ripacskirálynő Berry előtt filmekben is csak fehér színésznő alakította. Ez nem rasszizmus.
#10
#9: +1
#9
#6: Azért, mert ez még nem a markáns Bruce Wayne. Hanem a fiatal dühös és tapasztalatlan Bruce, aki még csak próbálgatja azt, ízlelgeti, hogy milyen Batman is szeretne lenni. Erre pedig tökéletes Pattinson.
#8
YanezModerátor
Nagyon ott van a szeren. A trailer ízig-vérig adja a Batmanes hangulat tetőfokát.
#7
#6: Legalább nem afrikai származású (mondjuk akkor batman ruha se kellene rá) :D
#6
Nem néz ki rosszúl, csak ne ezt a szopott fejű Robert Pattinson-t rakták volna bele.
Nincs benne semmi a markáns Bruce Wayne-ből...
#5
#2: Minden szar SGI-t és rendezést leszámítva én anno Halle Berry miatt sem "sírtam". Bár szerintem vagyunk még ezzel így páran ;)
#4
Hiánypótló :P nagyon kell még néhány Batman film.
#3
#2: Macskanő eleve fekete, te rasszista.
#2
Hol vannak a sírós kommentek, hogy Macskanőt egy fekete csaj játssza? Ilyenkor már szokott lenni vagy 30. :D De mindegy, remeknek tűnik a film, Pattinsont rengetegen gyűlölik, de szerintem már sikerült kitörnie a vámpír szépfiú skatulyából. És nagy pozitívum, hogy nem egy 182-ik Joker lesz megint a főgonosz, hanem egy legalább ugyanolyan érdekes karakter: Riddler.
#1
Ejj gyerekek ez kurva jónak tűnik, de 1:30-nál nem néztem tovább mert nem akarok előre ennyi mindent látni belőle.