Call of Duty: Warzone - beköszöntött a halloween

  • Írta: szlav
  • 2021. október 19.
  • Letöltés
Link másolása
Kezdődhet a félelem és reszketés Verdanskban, na de nem a Hunter S. Thompson-féle! A halloween közeledtével egy olyan hátborzongató eseménysorozat veszi kezdetét a Call of Duty: Warzone-ban, amire még a Sikoly is meg lett hívva.

Ahogy tavaly, úgy idén sem marad el az aktuális Call of Duty és a Warzone halloweeni eseménye. Az év legfélelmetesebb ünnepéről természetesen nem maradhatnak le a szellemek és az élőholtak, de ezúttal is akad egy filmes sztárvendégünk. A ma élesedő event stílszerűen az új Sikoly maszkos gyilkosát költözteti a játékba, ami nem véletlen, hiszen nemrég érkezett meg az első előzetes, és a premier sincs már túl messze. A következő hetekben egyébként a Donnie Darko nyúljelmezes figuráját is bezsákolhatjuk, ha bírja a pénztárcánk.

Az élőszereplős kedvcsináló, bármennyire is jópofa, nem sok részletet árult el az eseményről, de sebaj, hiszen ezért vagyunk mi. Az említett kosztümök és egyéb kozmetikai extrák mellett érkezik a két játékba egy új fegyver, a Lapa névre hallgató géppisztoly, illetve halloweeni hangulatot ölt az amúgy is hátborzongató Zombies és az Outbreak. A hagyományos többjátékos mód három új ideiglenes játékmóddal bővül, ráadásul Nuketown felett is leszáll majd az éj. Az event fő attrakciója azonban a Ghosts of Verdansk nevezetű esemény, aminek a Warzone játékosai örülhetnek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...