Aranylemezre került a Forza Horizon 5

  • Írta: gorien
  • 2021. október 19.
  • Hír
Link másolása
A Playground Games bejelentette, hogy a Forza Horizon 5 elért egy komoly mérföldkövet: aranylemezre került. Ez azt jelenti, hogy már semmi nem állhat útjába a novemberi megjelenésnek.

Novemberben várnak minket Mexikó csodás tájai, amit a Forza Horizon 5 négyszáznál is több járgányának kormánya mögé pattanva fedezhetünk majd fel – újraterveznünk már nem kell a naptárunkat, hiszen a Playground Games bejelentette, hogy aranylemezre került a játék, ezzel pedig megkezdődtek a megjelenés előtti végső előkészületek. A jó hír mellé pedig a versenyek alatt dübörgő zenékről is szó esett.

Az autentikus mexikói hangulat kedvéért a fejlesztők számos spanyolajkú művésszel álltak össze: a Pulse-t, a Block Partyt, az XS-t és az Eternát hallgatva is sok latin-amerikai énekessel, bandával találkozhatunk majd. Olyan zenészek, mint Sotomayor, Urbandawn, Plague Vendor vagy Metrik, eredeti dallamokat is szereztek a játékhoz, de jogdíjas dalok is szólnak majd a rádióban – az előadókból fentebb láthattok egy válogatást.

A Forza Horizon 5 november 5-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, és már az első napon elérhető lesz Xbox Game Passben is. Nemrég a gépigényét is nyilvánosságra hozták az anyagnak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...