Közeleg az Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition

  • Írta: gorien
  • 2021. október 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Abe az Oddworld: Soulstormban folytatta a mudokonok megkezdett forradalmát, hamarosan pedig újraélhetjük a kalandjait a bővített kiadásban is. Sőt, ezúttal már az xboxosok is csatlakozhatnak.

Néhány hónapja hivatalossá vált, amit az ESRB-nek, az amerikai korhatár-besorolásért felelős szervezetnek hála már sejtettünk: az áprilisban csupán PC-re és PlayStationre megjelent Oddworld: Soulstorm Xboxokon is landol. Az Oddworld Inhibitants tegnap leleplezte a játék Enhanced Editionjét – ez lesz az a kiadás, amely a korábbi platformok mellett az Xbox One-t és az Xbox Series X/S-t is eléri már, várhatóan november végén.

Ahogy a fejlesztők ígérték, ez az Enhanced Edition valamivel fejlettebb lesz, mint az áprilisban debütált változat. Tartalmazni fog minden eddig megjelent frissítést, de ezen felül is javítottak több játékmechanikán, és a mozgáskódon is. Vadonatúj játékmódot is kapunk, amelyben a Vykers Labs kihívásait kell teljesítenünk.

1.
1.
GemForge
Hát van rajta mit fejleszteni! Bár ez sem fog azon segíteni, hogy mennyire idegesítő, végiggondolatlan, frusztráló és lapos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...