Apex Legends - a Titanfallból jön a legújabb legenda

Dr. Ashleigh Reid, illetve az Ash nevű simulacra, ami lett belőle, egy ideje már felügyeli az Apex Legends arénaharcait. Eljött azonban az ideje, hogy terepre menjen: a következő szezonban ő is a legendák közé áll.

A Respawn Entertainment még tavasszal árulta el, hogy igyekszik közelebb hozni az Apex Legends és a Titanfall-játékok világát, amelynek jelei már azóta meg is mutatkoztak. A kilencedik nagy frissítés, ami az azóta is jelenlévő arénamóddal is bővítette a battle royale-t, Valkyrie képében az egyik Titanfall-szereplő lányával gazdagította a játszható karakterek sorát.

Nem ő azonban az egyetlen, akinek köze van a Titanfallhoz, az arénameccseket ugyanis a Titanfall 2-ből ismerős Ash, a Dr. Ashleigh Reidből lett simulacra pilóta felügyelte. Ash azonban megunta a kispadon üldögélést, és a következő, november 2-án esedékes frissítéskor - ami az Escape alcímet viseli -, maga is csatlakozik a legendák harcaihoz.

A legújabb Stories from the Outlands-videóban jobban megismerhetjük a karaktert, míg azt, hogy pontosan mire képes a harctéren, október 21-én árulja el a Respawn, amikor a következő szezon újdonságairól is többet tudunk meg.

4 komment - szólj hozzá!