Apex Legends - a Titanfallból jön a legújabb legenda

  • Írta: gorien
  • 2021. október 19.
  • Letöltés
Link másolása
Dr. Ashleigh Reid, illetve az Ash nevű simulacra, ami lett belőle, egy ideje már felügyeli az Apex Legends arénaharcait. Eljött azonban az ideje, hogy terepre menjen: a következő szezonban ő is a legendák közé áll.

A Respawn Entertainment még tavasszal árulta el, hogy igyekszik közelebb hozni az Apex Legends és a Titanfall-játékok világát, amelynek jelei már azóta meg is mutatkoztak. A kilencedik nagy frissítés, ami az azóta is jelenlévő arénamóddal is bővítette a battle royale-t, Valkyrie képében az egyik Titanfall-szereplő lányával gazdagította a játszható karakterek sorát.

Nem ő azonban az egyetlen, akinek köze van a Titanfallhoz, az arénameccseket ugyanis a Titanfall 2-ből ismerős Ash, a Dr. Ashleigh Reidből lett simulacra pilóta felügyelte. Ash azonban megunta a kispadon üldögélést, és a következő, november 2-án esedékes frissítéskor - ami az Escape alcímet viseli -, maga is csatlakozik a legendák harcaihoz.

A legújabb Stories from the Outlands-videóban jobban megismerhetjük a karaktert, míg azt, hogy pontosan mire képes a harctéren, október 21-én árulja el a Respawn, amikor a következő szezon újdonságairól is többet tudunk meg.

4.
4.
Darksiders84
#3: Na igen engem se érdekelnek már a cuccok mint a legelején csak pár kör az akció miatt azt annyi nincs már izgatottság .
3.
3.
JohnSpartan
#2: Bőven elèg arra hogy meglegyen a köv. season pass ára. De a 110 tuti már nem lesz meg + nem is nagy durranás amit kínálnak. Az utóbbi seasonokban sem voltak valami kreatívak már az alkotók, pedig eleinte nagy is jó siknek voltak hozzá!
2.
2.
Darksiders84
#1: Van még 2 hét ,de ez a 110-es Season Pass cuccok annyira nem kiemelkedőek már csak ami külön fizetős azok inkább.
1.
1.
JohnSpartan
Mindig jó kis videókat vagdosnak össze az Apexhez! Ez is jól meg lett csinázva!

Kicsit most háttèrbe szorúlt az nba miatt de, neki kène állnom kiszedni mèg pár 100 aranyat a következő season pass-hoz...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...