Káprázatos előzetest kapott a Cowboy Bebop

Kereken egy hónap múlva startol a Netflix élőszereplős Cowboy Bebop-sorozata, így ideje volt, hogy megkapjuk az első előzetest. Reméljük, olyan fergeteges lesz a legendás anime adaptációja, mint a hozzá készült kedvcsináló!
  • Írta: szlav

Kommentek

#15
#7: Az előzetes alapján még bármi lehet belőle, de egyetértek, Faye karakterere teljesen el lett cseszve.
A másik kettővel nincs semmi baj, annyi hiányosság ami bennük van még belefér.
De Faye....
most minek kellett???
#14
#9: Bocs, de ez nincs így, ha valami jól sikerül akkor azt az emberek azért egyezményesen el szokták fogadni és dícsérik, ez csak szimplán okádék lett. Olyan mintha egy bohócparádé lenne. De ha nem az lenne a címe hogy cowboy bebop, semmi probléma nem lenne vele. Készült rendes élőszereplős adaptáció animéből, a Parasyte-ből, két filmben dolgozta fel az eseményeket kezdéssel és rendes befejezéssel, és nem volt az az érzésem hogy részeg cosplayereket nézek, hanem igazi film hangulata volt. Itt a cowbo bebopban nekem az a fő probléma hogy annyira azt akarják hogy ugyanúgy nézzen ki mindenki mint azt animében, hogy a nagy akarásban teljesen inkább elveszik az egész hangulat, és egy giccsparádé lesz az egész.
#13
#9: +1

Olyan szerintem is kizárt sajnos, hogy valami mindenkinek bejöjjön. Pláne, pl. filmek esetében. Az előzetes viszont korrekt volt, amiből viszont nem lehet még leszűrni, hogy a sorozat mennyire is lesz jó, mennyire lesznek jók a sztorik, lesz-e benne egyedi, új történet, vagy mind csak 1az1ben másolás az erdeti történetekből... Aztán menyyire jól játszanak majd a színészek, milyen lesz a rendezés, a vágás, stb.-stb., szóval az egész hangulata, összképe
#12
#11: Eléggé szűklátókörű vagy, finoman fogalmazva. Nekem + kb. ez a véleményem röviden.
#11
Nekem az lesz kérdés, hogy hozzáad-e valamit az eredeti történethez, ad-e bármit ami újdonság? Ha nem, akkor nincs ételme.
#10
Nekem rohadtul bejött az előzetes. Sosem láttam Cowboy Bebopot.
#9
Ha feldolgozak az a baj, ha nem dolgozzak fel az a baj, ha szolgaian masoljak az animet az a baj, ha elternek tole az a baj...

Szerintem a trailer otletes, a sorozatrol meg majd kiderul milyen, ha kijon. Kivancsi vagyok peldaul, hogy az akcio es a huyleskedes mellett benne lesznek-e majd a lassabb, melankolikus reszek is, amik az animet meghataroztak.
#8
#4: Ugyan ez jutott nekem is eszembe... mintha egy low budget rajongói film lenne... borzasztó... pedig az első képek alaján még reménykedtem.. de ez.... hát ez nagyon nem jött át... el is kezdem az animét előről, hogy feledtesse ezt az iszonyatot.
#7
Nagy CB rajongó vagyok, az egy dolog hogy Faye-nek kb. semmi köze az eredeti karakterhez de Spike-nak sem ( és nem a fizikai hasonlóságra gondolok ). Ez a trailer olyan volt mintha egy Bud Spencer Terence Hill film előzetese lenne, de őket kihagyták belőle, és csak a sleppre futotta volna.
#6
Ebbol meg akarmi is lehet. Az tetszett, hogy az elozetesek nem voltak tele spoileres reszekkel. Kepi vilag teljesen korrekt, mar amit persze eddig megmutattak belole. A zenere meg nyalvan nem lehet panasz
#5
Ez rettenetes.
#4
Nem akarok savanyú lenni, de amennyire szeretem és szép emlékeim vannak az animéről, legalább annyira elborzaszt ez a feldolgozás. Olyan mintha egy olcsó cosplayes fanmade comedyt néznék. A live-action openinget be kellett zárjam, mert fizikailag cringeltem az egésztől.
#3
Én semmit nem tudok az eredetiről, de nekem ez az elborult stílus felkeltette a figyelmem.
#2
#1: Nem értek egyet. Imádom az eredeti sorozatot, az egyik kedvencem, de ez az előzetes egy kalap szar és ez alapján azért fizetnék, hogy sose lássa meg a napvilágot.
#1
A régi sorozat rajongóinak biztosan tetszik majd ez az előzetes, de he ezt megmutatod valakinek akinek gőze sincs arról hogy mi az a Bebop, biztosan komolytalannak gondolja majd ezt a feldolgozást ez alapján a kis bemutató alapján.