Bővített kiadást kap a Microsoft Flight Simulator

A Microsoft Flight Simulator eddig is csodás karriert futott PC-n és Xbox Series-konzolokon, de most eljött az ideje, hogy új, bővített kiadást kapjon a világméretű szimulátor - mégpedig egy ingyenes frissítés képében.

Ez elmúlt évek (és talán minden idők) legnagyszerűbb repülőszimulátora hamarosan megkapja a saját év játéka-kiadását. A Microsoft Flight Simulator PC-s és konzolos változata november 18-án frissül a Game of The Year Editionre, a jó hír pedig az, hogy ezért egy fillért sem kell fizetnünk. Na, de miféle újdonságokra számíthatunk?

PC-s technikai fronton DirectX 12-támogatást és beépített visszajátszási funkciót kap a játék, ráadásul néhány új szcenárióval kibővül majd az oktatószekció és a Sightseeing-missziók sora is. A hangárunkat öt új repülőgéppel bővíthetjük: ezek a Boeing F/A-18 Super Hornet, a Volocity, a Pilatus PC-6 Porter, a CubCrafters NX Cub és az Aviat Pitts Special S1S lesznek. Végül pedig néhány frissítés a szimulációhoz: érkezik nyolc új, kézzel modellezett repülőtér Németországba, Svájcba és az Egyesült Államokba, illetve némileg megszépülnek majd a fotogrammetriával megelevenített angol és német városok.

18 komment - szólj hozzá!