Bővített kiadást kap a Microsoft Flight Simulator

  • Írta: szlav
  • 2021. október 19.
  • Letöltés
Link másolása
A Microsoft Flight Simulator eddig is csodás karriert futott PC-n és Xbox Series-konzolokon, de most eljött az ideje, hogy új, bővített kiadást kapjon a világméretű szimulátor - mégpedig egy ingyenes frissítés képében.

Ez elmúlt évek (és talán minden idők) legnagyszerűbb repülőszimulátora hamarosan megkapja a saját év játéka-kiadását. A Microsoft Flight Simulator PC-s és konzolos változata november 18-án frissül a Game of The Year Editionre, a jó hír pedig az, hogy ezért egy fillért sem kell fizetnünk. Na, de miféle újdonságokra számíthatunk?

PC-s technikai fronton DirectX 12-támogatást és beépített visszajátszási funkciót kap a játék, ráadásul néhány új szcenárióval kibővül majd az oktatószekció és a Sightseeing-missziók sora is. A hangárunkat öt új repülőgéppel bővíthetjük: ezek a Boeing F/A-18 Super Hornet, a Volocity, a Pilatus PC-6 Porter, a CubCrafters NX Cub és az Aviat Pitts Special S1S lesznek. Végül pedig néhány frissítés a szimulációhoz: érkezik nyolc új, kézzel modellezett repülőtér Németországba, Svájcba és az Egyesült Államokba, illetve némileg megszépülnek majd a fotogrammetriával megelevenített angol és német városok.

18.
18.
Gerzson95
#15: Ezek ócska kifogások. Még a leggagyibb kartondozos kukásszimulátorban is van egy normális kampány.Puszi.
16.
16.
delphijos
#10: Oké, de a kamionszimulátorban sem tudsz kaját főzni a fülkében, zuhanyozni a kamion mellett, meg rohangászni VÁM papirokkal, stb.... egy ilyen játékba ne ez kelljen már. Jöjjenek folyamatosan a részletesebb terület firissítések, de a franc se akar kolbászolni az utastérben amíg az AI repül. Érdekes hogy azt nem hoztad fel ( ha már kapitányok lennénk ugye ) hogy a légikisérő csajokat se lehet megdöngetni a budiban...
15.
15.
Helium Prime
#14: Majdnem lehetsz,ha áldozól a kiegészítőkre és nem csak kezdő szinten nyomod Cessnaval! :)
Ha ez nem megy akkor neked is ajánlott izlelgetni a 11-es kommentem! Béke!
14.
14.
Gerzson95
#6: Egy olyan kampány ahol zöldfülűből profi pilóta lesze,ahogy már szaázszor leírtuk. Mit nem lehet ezen érteni ?
13.
13.
Helium Prime
Ja és bajom nincs az igényeiddel csak nem értettem vagy értettük,hogy egy repülőgép-szimulátor játékban te miért a turista osztály bal 32-es ülésen nyomkodnád a kijelzőt.
Tartalom így is van benne bőven,eddig több mint 2500 terabyte.
Talán a Top Gun kiegészítő neked készül!Ott garantált a kidolgozott utastér már most és talán még lőni is lehet majd benne ami sokat dobna a hangulaton! Kivéve,ha nem egy A380-as vezetsz 7 órája aztán megküldenek idegen tökik pár sorozattal!
12.
12.
Helium Prime
Tudod mit? Olvasd el és értelmezd!

https://gamepod.hu/teszt/microsoft_flight_simulator_teszt/a_felho_ereje.html

Amúgy igen sok pilóta használja nyilván nem Beginner szinten!
11.
11.
Helium Prime
#9: ,,Először is érdemes tisztázni, hogy nem hagyományos „játékról” beszélünk. Ahogy a címe is mutatja, ez egy szimulátor, annyi a dolga, hogy valódi repülőgépekkel a valódi világ virtuális másában repülhessünk, ezt a célt szem előtt tartva készült."
10.
10.
GAMEROD
#3: Az MSFS egy játék, tehát belefér. Nem pedig egy FAA által jóváhagyott professzionális szimulátor-program amikkel képezik kifelé a pilótákat. Mint például egy X-Plane Pro, ami nem otthonra készült meg miegymás.
9.
9.
GAMEROD
#6: Mert most mi bajod lenne abból, ha elején választhatnál free flight vagy career közül? Legalább lenne valami célja, jutalma is a repülésnek, mert ha már megtanult az ember taxizni, felszállni, repülni, leszállni onnantól kezdve önismétlő az egész. Hapciáskodtok mint valami rossz vénasszonyok.
8.
8.
GAMEROD
Na jólvan, nem kell itten vagánykodni, meg faszagyerekeskedni már a Windows 95-ös verzió óta megvolt, és ismerem az összes részét. De szerintem még C64-en is toltam az elsőt. De azért már hiányzik valami plusz bele, főleg ha már konzolra is kiadták.
7.
7.
Helium Prime
Nem ez az első cikk ahol olyan dolgokat várnak el az emberek ami nonszensz! :)
Komolyan mintha valaki a pékségbe menne 10-es anyáért vagy a mozijegy mellé járna a mozi is!
(Digi cikk)
6.
6.
Helium Prime
#5: Szálj fel Budapesten-Tankolj Izraelben-Majd repülj New York-ba!Ez egy ilyen játék erről szól! Mégis milyen kampány kellene bele?Forzában meg Driveclubban sem kellett
taxizni vagy telekocsizni!
5.
5.
Gerzson95
Egy normális kampánynak én is örülnék. Nem ír hülyeségeket az első kommentelő.
4.
4.
Helium Prime
#3: +1
A sakk programokban is lehetne fegyverválasztási lehetőség meg rib.anc királynő aki mindenkit üt! :)
3.
3.
#2: És amit most írtál még mindig nem annyira felesleges hülyeség, mint ami az első kommentben van. Kár, hogy nem írta oda, hogy könyörögni, meg zsarolni kelljen az utasokat, hogy engedjenek már át a helyükre téged, hogy ott nyomkodhasd a monitort, mint a valóságban. Meg utasmód, hogy mutassa az előtted lévő ülés háttámláját és közben üvöltsőn a baba mögötted.

Ezért kell valakinek full élethű repülőgép szimulátor valódi műholdas térkép alapján, az agyam eldobom. Nem azért, hogy vegyen 3 hatalmas monitort, meg hotast és arra használja, amire való és elszórakozzon vele... hanem inkább hülyén repül az AI pilóta és utas mód kell... De ennyi erőből lehetne benne csomagszállító gépre csomag mód és a player lehetne a csomag. De ez a nyomdodható interaktív kijelző is minek? Van egy számítógépe, benyomja az internetböngészőt és ennyi a dolog, nem kell ehhez semmiféle videojáték.

///facepalm
2.
2.
Helium Prime
Mi kéne még:
Karrier mód teljes angol,német nyelv oktatással később további nyelvek tanulási lehetőségével!

Valósidejű nagyfelbontású műholdas képek,hogy tudjuk lássuk Pistabá letámasztott svájcisapkával védett bringáját is a kocsma előtt!

Teljes utastastér berendező program!

Utasok egytől-egyig egyedi sztorival!Ez nagyon fontos!!!

Filmnézési lehetőség HBO,Netflix sorozatok és teljes Digi csatorna!

Karbantartási lehetőség tuningolási lehetőséggel!(Egyedi festés,turbó,Minigun stb)

Terrorista mód!
1.
1.
GAMEROD
Mi kéne hogy tökéletes legyen?
-Karrier mód például hogy zöldfülű másodpilótából kapitánnyá váljunk, tehát legyen valami minimál sztori mint az Euro Truck-ban, ahol a kezdeti helyszínt mi választjuk meg.
-Normális AI pilóta, ha csak relaxból tájat szeretne nézni az ember, mert a mostani csak repül összevissza mint gólyafos a levegőben.
-Részletes VFR map, ami a településeket is mutatja, vagy legalább egy opció rá.
-Kidolgozott utastér, utasokkal, és utasmód részletes kabinbelsővel, kezelhető cuccokkal, például interaktív kijelző az üléstámlán, azonos funkciókkal mint az eredeti. Nem lenne nehéz megoldani, mivel azon a technikai elven működik mint a pilótafülkében lévő bizgentyűk.
-Minden klasszikus utasszállító gép.
Ha ezek meglennének, akkor nem tűnne részletessége ellenére is üresnek a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...