The Witcher 3 - közeledik a next-gen változat?

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 19.
  • Pletyka
Link másolása
Az európai korosztály-besorolásért felelős szervezet, a PEGI adatbázisában már felbukkant a The Witcher 3: Wild Hunt régóta várt next-gen változata, ami talán azt is jelentheti, hogy hamarosan új részletek érkeznek a frissítésről.

Még szeptemberben jelentettük, hogy a CD Projekt RED igyekszik az év végéig elérhetővé tenni a The Witcher 3: Wild Hunt régóta várt next-gen változatát, de közel sem biztos, hogy tartani tudják majd a menetrendet, ami részben a Cyberpunk 2077 fiaskójának is köszönhető.

Most azonban az európai korosztály-besorolásért felelős szervezet, a PEGI besorolta a játék PlayStation 5-ös és Xbox Series X/S-es változatait, amelyeken egyébként a Saber Interactive csapata dolgozik. Ez akár azt is jelentheti, hogy a lengyel stúdió hamarosan megerősíti, mikor jelenhetnek meg az újgenerációs kiadások.

A VGC csapata megkérdezte a CD Projekt RED-et is, de a stúdió sajtósa egyelőre csak annyit mondott, hogy nincs még mit bejelenteniük.

A next-gen kiadás egyaránt beszerezhető lesz PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en, akik pedig már rendelkeznek a játék valamelyik verziójával, azok ingyenes frissítés formájában kapják meg az újgenerációs látványt.

A The Witcher 3: Wild Hunt tavaly májusban ünnepelte ötödik születésnapját, és eddig több mint 30 millió darabot adtak el belőle.

1.
1.
Heldengeist
A napi "Jó, de minek?" cikk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...