Kissé hiányos a Resident Evil 4 VR

Holnap jelenik meg a Resident Evil 4 VR-os változata, de az utolsó pillanatban kiderült: a játékból kimarad majd az eredeti tartalmak egy része. Az extra játékmódok elhagyása mellett néhány szöveget és animációt is lecsonkítottak.
  • Írta: szlav

Kommentek

#6
Nekem is az oc2 van, szóval várós. Vannak jó címek vr-re, de közel sem lehet azt mondani, hogy minőséggel lenne tele a piac. Én minden olyan címnek örülök, ami már közelségében súrol egy Alyxot.
#4
#3: Leon beszolásai annyira ártalmatlanok, hogy ilyen kontextusban eszembe se jutottak... :)
#3
#1: A megjegyzés amire gondolsz az Luis Sera-tól a Ganado-k kabin ostroma előtt:
"Looks like the president has equipped his daughter with some ballistics."

A kivágott többi párbeszéd az többnyire Leon szarkasztikus megjegyzései illetve Hunnigannel való flörtölése:
- "Guess there's no sex discrimination here" a halott női Ganado láttán
- "Hunnigan...You look cute without the glasses"
- "I though you would be older"
stb.
#2
#1: Igen,ez érdekes,hogy kismillió pornóoldal van,ahol szó szerint meggyalázzák az élő embereket,ami belefér a kultúrába,de videojáték bugyika az nem...:-)
#1
Nem terveztem beszerezni, de így aztán végképp felejtős. Igazán már az alapokat se nagyon tudtam összeegyeztetni, mármint, hogy működne a VR egy, az első személyű részeknél jóval akció-orientáltabb játéknál, mint ez a negyedik.

Az meg csak szimplán vicces (bár nem újdonság), hogy a szétrobbanó fejek meg felnyársalt tetemek mehetnek, de egy virtuális csaj bugyija már erkölcsi fertő. :D
Amúgy emlékeim szerint Ashley az egész játék során csupán egyetlen, még csak nem is különösebben 18+os, szexuálisnak éppencsak minősíthető megjegyzést kap...