No Man's Sky - felszínre törnek a dűneférgek

  • Írta: szlav
  • 2021. október 20.
  • Letöltés
Link másolása
Ha ti várjátok már az új Dűne megjelenését, akkor érdemes lehet ellátogatnotok a No Man's Sky univerzumába. Noha hivatalos crossoverről nincs szó, a legújabb expedició mégis a földalatti óriásférgeket helyezi a középpontba.

Valaki árulja el a Hello Games csapatának, hogy már rég ledolgozták az adósságukat! Az elmúlt években megállíthatatlanul érkeztek a No Man's Sky nagyszerűbbnél nagyszerűbb frissítései, és úgy tűnik, ezen a vonaton nincs fék. Ezúttal a tavaszi nagy update, az Expeditions kapott egy újabb fejezetet: az Emergence történetében résztvevők úgy megszelídíthetik a véletlenszerűen generált galaxis dűneférgeit, hogy attól még Paul Atreides is zavarba jönne.

Habár az időzítés pusztán véletlen, egészen stílszerű, hogy Denis Villeneuve Dűne-adaptációjával gyakorlatilag egy időben jelenik meg a frissítés. A Titan Worm névre keresztelt férgeknek hivatalosan persze nincs köze Arrakis óriáslényeihez, de ez ne gátoljon meg benneteket abban, hogy Fremennek öltözve meghódítsátok a galaxist!

Az update egyébként az Expeditions rendszerébe beépülve egy új történetszálat is hoz magával, melynek során találkozhatunk egy különös szektával, akik szentként tisztelik az óriásférgeket. A hatalmas kukacokat aztán mi magunk is megszelídíthetjük, hogy aztán a videóban is látható módon a hátukra pattanhassunk. Az esemény természetesen hozott magával egy halom kozmetikai újdonságot is, ha tehát úgy tetszik, még a karakterünk fejét is lecserélhetjük a homokféreg ábrázatára.

2.
2.
shatterhand
Nekem azóta se tetszik.
Adom, helyrehoztak, kipofoztak, felturboztak es fillérekért kapható learazaskor. Ja meg ingyen dlc-k.
De ettől még tovabbra is csak unalmas farmolas az egész.
1.
1.
KopyAti
Le a kalappal előttük! Asszem' el kell indulnom a galaxisban egy picit kalandozni megint.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...