Hivatalos: januárban jön PC-re a God of War

Óriási hírrel állt elő ma a Sony: minden idők egyik legnagyszerűbb PlayStation-exkluzívja januárban megkapja a PC-s verzióját. Kratos és Atreus ráadásul még néhány technikai újdonságnak is örülhet.
  • Írta: szlav

Kommentek

#30
#22: Nem mondom, annak se tenne rosszat, ha jönne, elég szépen megdöglött a közösség - kevés a ps5 tulaj, drága a játék. (Az más kérdés, hogy nekem annyira nem hiányzik, most vittem végig a PS3 verziót, és a grafot leszámítva, ez se tud sokkal többet.)
#29
Facen rákérdeztem:

"Kedves Péter!

Természetesen a PC-s változatban is ugyanúgy lesz magyar felirat, a Steam hamarosan módosítja a hibát.

Köszönjük, hogy írtál! ?
Üdv,
PlayStation Magyarország"
#28
#27: Egy bajom azért volt vele... kicsit lusták voltak a fejlesztők (vagy nem volt elég idejük), és sokszor kellett kinyírni ugyanazt a gólemet. A második részben talán változatosabb ellenfeleket kell majd kivégezni.
#27
Biztos voltam benne hogy így lesz. Most jön a második rész, ennél jobb reklámot nem lehetett csinálni nekik, és még hoz egy kis aprót is...
Nagyon szórakoztató játék volt. Amit meg lehetett találni, azt megtaláltam. Egyedül a Valkyrie -ök kiiktatása nem sikerült teljesen, csak néhány darabbal tudtam végezni. :)
#26
#7: Hát te tényleg hű vagy a nevedhez. Mivel körülbelül 400-500 játék van jelenleg csak a Steam könyvtáramban, így nem kicsit lőtté mellé. Emelett még van egy Switch-em is.
Az általam felsorolt játékokról ugyanazok a források, ugyanakkor pletykálták, hogy jönnek majd PC-re is. Szimplán erre gondoltam.
Van egy PC-m, ami egyben munkaeszközöm is, és egy Switch-em, de PS-t nem akartam már venni, viszont megnyugtatlak, hogy a PC-re is kiadott játékokat meg fogom tisztességgel vásárolni, ahogy azt kell. Sokan vannak hasonló helyzetbe, és üdvözítő, hogy a Sony ezt végre felismerte.
#25
#23: Igazából szerintem csak a valkűrök a parák, a vezérükről nem is beszélve... De ha jól emlékszem akadt még izzasztó fight, de nem is tudom már, azt hiszem újból ki kéne játszanom :)
#24
#3: Most ezt mért mondod hogy rohadjon meg ? Szerintem ez pozitiv hogy egy Sony ex játszható lesz más platformon. Remélem hogy a Last of us 2 is megjelenik PC -re hogy minél több emberhez eljusson. Nem minden Ps tulaj ugy gondolkodik hogy egy játék akkor jó ha az exclusiv. Én pl azért voltam mindig Ps párti mert a sony rá kényszeritett arra, hogy ha játszani akarok a játékaival akkor vegyem meg a konzolt is. Engem a játékok érdekelnek nem a konzol. Ezért nem értem sokszor az ilyen dumákat hogy Sony fanboy. Szerintem az igazi fanboyság az pont hogy az xbox tabornál van, hiszen ugy képesek évekig kitartani egy konzol mellett hogy nem érkezik tartalom. Ez mi ha nem fanboyság ????
#23
#8: A GoW legnehezebb fokozaton nem egy Souls like szint, sokkal szemetebb annál. Nem érdemes szarakodni vele szerintem, mert csak idegesítő. Mondjuk én nem vagyok egy nagy fenomén ilyenekben, de egy Souls like játékot még végigtudok vinni, a Gow legnehezebben viszont egy rohadék, nem ér annyit. Jó van az normálon is, vagy afölött egyel.
#22
#21: Az már nagyon régi. És ahogy nézem a nagyon régi cumokat leszarja már a Sony. Demon Souls előbb jönne majd pc-re az biztos az benne is volt a geforce now listába
#21
#19: Persze . Ennek én is örülnék :D Reméljük egyszer megkapjuk ezt a bloodborne feltámasztást .
#19
#10: Hát, én várnám azt a BB-t pcre, de nem azért, mert exkluzív, hanem azért, mert az egyik legjobb munkája a Fromsoftnak, és szeretném ugyanolyan minőségben is végigvinni végre, mint a DS3at: nagyobb felbontáson, 60 fps-el, élő online communityvel, mert ezek vagy alapból nem voltak a ps4 verzióban, vagy mára haltak ki. A legalább 5 végigjátszásom alatt össz kétszer találkoztam invaderrel, és sajnáltam is, mert iszonyatosan jó a pvp érzése abban a játékban. Egy pc port feltámasztaná.
#17
Előrendelve, köszönjük szépen! :-)
#16
YanezModerátor
Jó játékot pc közösség!!! ;)
#15
Jajjjj szinte hallom a sony fanboiokat ahogy kaparjak a falat. :D De megneznem most annak a par gyokernek az arcat, akik a ps exekkel dobaloztak mindenfele xbox hir alatt, hogy egyikkel sem fognak soha sem jatszani se pc-n se x-en :Ddd
#14
#9: Ha uannyi idő telik el a Ragnarök PC-re költözéséig, mint a God of Warnál akkor majd 2026ban játszhatsz vele ;D Te tudod :))) Én tuti nem bírnám ki ahogy a haverok kibeszélik az ilyen nagyszabású GotY játékokat és minden írott portálon ignoráljam. De embere válogatja.
Azt meg végképp nem értem h "az egyetlen cím ami érdekelt ezen a konzolon". Ezért az egy címért akartál PSt venni? :/ Komoly.
#13
Nekem a kedvenc exkluzív címem PS-en. Ne hagyjátok ki, minden perce ajándék!
#12
Egyébként ezt elég jó eltaláltam. Korábban mondtam hogy ezt nagyon érzem hogy jön pc-re..Szóval Last of US is felkészül a pc-s portra...... :)
#11
#3: A számból vetted ki a szót! ...