Cyberpunk 2077 - jövőre csúszik a next-gen frissítés

Hatalmas csend honolt az utóbbi időkben a Cyberpunk 2077 és a The Witcher 3 rég beígért újgenerációs változatai felett, most pedig kiderült, hogy miért. Újabb csalódást okozva, a CDPR bejelentette a frissítések csúszását.
  • Írta: szlav

Kommentek

#30
#28: Pedig az igazán releváns vélemény az, mivel egy könyvről, filmről is akkor formálsz véleményt ha végignézted/olvastad. Nem is azzal van a baj, hogy leírja, hanem nemcsak kijelenti, hogy szar, hanem még azt is minősíti. akinek tetszik, valamint ebben látja a játékipar krízisét is. "Pont az ilyen magadfajta szerencsétlenek miatt készülnek ilyen lófasz produktumok." Nagyon remélem, higy a magunkfajta szerencsétlenek miatt még sok CP, Stalker születik és kevesebb Ubi féle fos.
#29
Mit fognak a CP-n optimalizálni XBX-re? Én azon toltam végig, és látványos is volt, gyors is, nem is volt tele hibával mint ahogy a nagytudásúak elsirták magukat előre.
A Witcher 3-ra persze ráfér egy felújitás (most is el kell mondjam, ha csak az ostoba Roach hátasállat reakcióját kijavitják benne én már boldog leszek), de még az is elmegy az új gen konzolokon normálisan.

Szóval nem értem mire kell nexgenesiteni mindkettőt, bár a W3-at XB1-on csináltam végig és ott jól ment, PS5-ön csak éppen hogy belekezdtem újra, de a Mafia miatt félreraktam.
#28
#27: A vitába nem szólnék bele, de ez így akkor is butaság. Nehogy már csak úgy lehessen véleményt formálni egy játékról vagy megítélni hogy NEKEM a bejön-e ha végigjátszom….
#27
#22: Te "azért leszel hülye", mert olyasmiről mondasz véleményt, amit nem játszottál végig.
#26
#25: Bohoc ez, hagyjad. :)
#24
#23: Felrobbansz* :(
#23
#22: Teso nyugodj meg mert feltobbansz !!:Dd
Furodj egyet a balcsiba hulyegyerek mert osszeesel mergedben!!xd
#22
#20: Még én leszek a hülye a végére mert nem sztárolok egy félkész, célnélküli, DE stílusos játékot. Pont az ilyen magadfajta szerencsétlenek miatt készülnek ilyen lófasz produktumok.
#20
#19: Az univerzumat, a hangulatat, szerethetok a karakterek, maga az, hogy rpg tehat teljesen beletudom elni magam. Tobb vegigjatszas van. Hatassal tud lenni a hattereredeted kurva sok dologban a jatekban. Stb. Tudom nehez felfogni ezeket, foleg ugy, hogy kell legalabb par ora mire beindul a jatek. ;) Mondjuk valoszinuleg feleslegesen irtam le ezeket, ha te alapbol ugy kelsz fol, hogy zsigerbol utalod a jatekot, es hulye vagy ahoz, hogy .....mindegy hagyjuk. :D
#19
#4: Áruld már el mit imádsz rajta. Úristen bazdmeg..
#18
#16: A Sony amikor kiadta az első infokat a Ps5-ről akkor közölték hogy az utolsó 3 AAA Ps4 játékuk azok dobozos kiadásban is megjenek majd Ps5 re. Ez még akkor volt amikor egy előadáson csak a gépnek a technikai dolgairol beszéltek hogy SSD lesz majd a gépben stb... mondjuk egyenlőre a Last of us 2 dobozosan nem jelent meg Ps5 re.
#17
Bírom a Cyberpunkot és a Witchert is, de lassan már az én pofám szakad le, hogy mennyire hülyének nézik a rajongókat...
#16
#6: Jó, de ezeknél mondjuk nem is volt belengetve pl. next gen verzió, hogy várja a nép. Vagy ott a W3, az a mai napig előjön….
#15
Az a bajom ezzel a játékkal, hogy egyszerűen nem szippantott be. Annyira nem éreztem magaménak sem V-t, sem a küldetéseket. NC meg bár volt benne mozgolódás, meg szép is volt, mégis olyan semmilyennek hatott számomra. Végig játszottam, de semmit nyomot nem hagyott bennem.
#14
Sajnos a játék az ígéretekhez képest nagyon gyenge lett. Talán majd egyszer hosszabb lesz a pozitívumok listája, mint a negatívumoké.
#13
#12: Egyet ertek. Megjelenes napjan megvettem, h az uj PS5-on probaljam ki. Azota a fiokban van, mondvan lassan megjon a patc. Ugyanigy megvettem a dobozos Witcher 3-at is, szinten fiokban ul, varom a next-gen upgradet. Keves idom van jatszani, ugyhogy ha esetleg nekiallok, akkor mar a “vegleges”, javitott verziot szeretnem mindkettobol.
#12
#9: Azért (ahogy a mellékelt ábra mutatja) ezek a derék srácok azóta is folyamatosan mellébeszélnek. Ez a csúsztatás is csúsztatás... Szemét hazug banda. Egy éve várom ezt a peccset... Egy éve ígérgetik, hogy ekkor meg akkor... Megint átb@sztak, mont sz@rt a palánkon. Egy éve hitegetnek, de előtte zsebreb@szták azért a pénzemet.
Nem kell őket megvédeni, szinte mindent elrontottak.
#11
#10: És nem azt mondom, hogy értékelhetetlen az egész, vannak jó pillanatai, de ebből sosem lesz olyan, mint amit nyomattak a megjelenésig az biztos. De még csak a közelébe se fog érni.
Persze én örülnék a legjobban, ha nem lenne igazam, de nagyon sok dolgot az alapoktól kéne újra rendezni ami nem valószínű, hogy meg fog történni.