Elhunyt Chris Ayres, Dermesztő szinkronhangja

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 21.
  • Gyászhír
Link másolása
Egyelőre nem ismert a halál oka, de 56 éves korában, szerettei körében, békében hunyt el Son Goku egyik legkomolyabb kihívójának, Dermesztőnek a szinkronhangja, Chris Ayres.

Chris Ayres halálhírét barátnője, a szintén szinkronszínészként dolgozó Krystal Laporte jelentette be a közösségi médián keresztül. Mint írta, a Dragon Ball-sorozatban Dermesztőt megszólaltató színész békében, szerettei körében távozott az élők sorából.

Ayres megszámlálhatatlan anime- és mangasorozatban kölcsönözte különböző karaktereknek a hangját. A rajongók olyan szériákból ismerhetik munkásságát, mint a Black Butler, a Maburaho, a Sengoku Basara, a Gantz, a Fairy Tail, a Tears to Tiara és a Panty & Stocking. Legnépszerűbb szerepe mégis Dermesztő volt a Dragon Ballból. Először a Dragon Ball Z felújított kiadásában, a Dragon Ball Z Kai-ban szólaltatta meg Son Goku legnagyobb nemezisét. Később a Dragon Ball Superben és a Dragon Ball Super: Brolyban is rá bízták ezt a nemes feladatot.

A szinkronszínészt 2017-ben végstádiumú kardio-obstruktív tüdőbetegséggel (COPD) diagnosztizálták, és később kettős tüdőátültetésre is szüksége volt. Betegségéről, állapotáról, küzdelméről folyamatosan beszámolt közösségi oldalain. Tavaly kórházba is került, de akkor még sikerült győznie.

Nyugodjék békében!

2.
2.
Neo1989
Sosem tudtam szinkronos animét nézni nekem olyan fura.
Nyugodjék békében!
1.
1.
C0m1n65un
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...